Αθλητισμός|19.10.2019 22:54

Μοιράστηκαν γκολ και από έναν βαθμό Παναιτωλικός και ΑΕΛ στο Αγρίνιο

Newsroom

Ο Παναιτωλικός δεν κατάφερε να νικήσει ούτε με τον Μάκη Χάβο (που πήρε τη θέση του Λουίς Κάστρο) στον πάγκο του. Η ομάδα του Αγρινίου, νικήθηκε από δύο στημένες φάσεις και αναδείχτηκε ισόπαλη 2-2 με την ΑΕΛ, σκορ με το οποίο είχε λήξει και το περσινό παιχνίδι στο ίδιο γήπεδο. Μάλιστα και σε εκείνο το παιχνίδι είχε σκοράρει ο Μπαϊροβιτς. Ο φορ του Παναιτωλικού μπήκε στο ματς στο 77' και σκόραρε για να κάνει το 2-1, αλλά τρία λεπτά αργότερα ο 38χρονος αρχηγός της ΑΕΛ, Βαγγέλης Μόρας, με κεφαλιά διαμόρφωσε το τελικό 2-2 (έδωσε και την ασίστ στο πρώτο γκολ).

Το σκορ είχε ανοίξει η θεσσαλική ομάδα στο 26' με κεφαλιά του Μιχαήλ, μετά από την εφαρμογή του VAR, καθώς αρχικά ο διαιτητής είχε ακυρώσει το γκολ με υπόδειξη του βοηθού ως οφσάιντ. Στο 34' όμως οι γηπεδούχοι έφεραν το ματς στα ίσια με δυνατό σουτ του Ντίαζ μέσα από την μικρή περιοχή, μετά από λάθη της άμυνας.

Ο Παναιτωλικός παρέμεινε χαμηλά με τη δεύτερη ισοπαλία (μετράει και πέντε ήττες στο πρωτάθλημα), ενώ η ΑΕΛ δεν κατάφερε να επιστρέψει στις νίκες, έπειτα από την ισοπαλία με την ΑΕΚ στη Λάρισα, παρέμεινε όμως αήττητη για τέταρτο διαδοχικό ματς. 

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Μάκης Χάβος): Γιαννακόπουλος, Μοράρ (77' Μπαϊροβιτς), Σανιά, Ντάλσιο (73' Ρομάν), Ντίας, Λουσέρο, Γιοβάνοβιτς, Σιέλστρεντ, Ταχάρ, Μαρσιάλ, Αριγίμπι (55' Ντουάρτε).

ΑΕΛ (Μιχάλης Γρηγορίου): Κρίστινσον, Μιχαήλ, Ουάρντα (90' Ασούμπρε), Μιλοσάβλιεβιτς, Μόρας, Σεσέροβιτς (68' Φατιόν), Μπέρτος, Κάτσε, Μπράλιτς, Νούνιτς (46' Nτάουντα), Στάνκοβιτς.

Διαιτητής: Βασίλειος Φωτιάς (Πέλλας)

ΠαναιτωλικόςποδόσφαιροΑΕΛSuperLeague