Αθλητισμός|20.10.2019 00:41

La Liga: Στραπάτσο της Ρεάλ στη Μαγιόρκα, κορυφή η Μπαρτσελόνα

Newsroom

Η Ρεάλ Μαδρίτης γνώρισε την πρώτη της φετινή ήττα στο πρωτάθλημα (1-0 από τη Μαγιόρκα) και έπεσε από την κορυφή της Primera Division.

Δικαιολογίες υπήρχαν πολλές καθώς οι τελευταίες προπονήσεις ήταν προβληματικές λόγω απουσιών με τις εθνικές. Οι πολλές απουσίες (Μόντρις, Κρόος, Μπέιλ, Αζάρ, Καρβαχάλ, Νάτσο, Λούκας Βάθκεθ) έκοψαν την ομάδα στα δύο.

Η ατυχία με το δοκάρι του Μπενζεμά στο 27ο λεπτό. Το γεγονός ότι έπαιζε με παίκτη λιγότερο από το 72ο λεπτό λόγω αποβολής του Οντριοθόλα με δεύτερη κάρτα. Το γεγονός ότι δεν της δόθηκε ένα μάλλον καθαρό πέναλτι στην επανάληψη. Το γεγονός ότι η Μαγιόρκα προηγήθηκε στην πρώτη κατεβασιά με τον Λάγκο Ζούνιορ (7’, 1-0) και πήγε το παιχνίδι εκεί που ήθελε, στον χαμηλό ρυθμό και στην αμυντική τακτική. 

Προσπέρασε η Μπάρτσα

Όλα αυτά μαζί έφεραν την πρώτη φετινή ήττα της «βασίλισσας» στο πρωτάθλημα, με την Μαγιόρκα να σπάει το αήττητο της ομάδας του Ζινεντίν Ζιντάν (1-0) και να την εκθρονίζει από την κορυφή, όπου βρέθηκε η Μπαρτσελόνα, η οποία με γκολ της... μαγικής τριάδας Γκριεζμάν,Μέσι και Σουάρες, κέρδισε 3-0 την Έιμπαρ φτάνοντας τους 19 βαθμούς.

Στο πρώτο ημίχρονο η Μπαρτσελόνα δεν ανέβασε στροφές, παρά το γεγονός ότι μπήκε από νωρίς μπροστά στο σκορ. Στο 14ο λεπτό ο Λενγκλέ έβγαλε τρομερή βαθιά πάσα στον Γκριεζμάν, με τον Γάλλο να ολοκληρώνει με ένα όμορφο πλασέ.

Το 2-0 ήρθε τελικά στο 58ο λεπτό με την ομάδα του Βαλβέρδε να... κρύβει την μπάλα και τον Μέσι να σκοράρει. Με τους Καταλανούς να έχουν ξεκάθαρο προβάδισμα δεν άργησαν να σημειώσουν και το τρίτο γκολ. Ο  Μέσι βρέθηκε μπροστά από την εστία της Έιμπαρ στο 66ο λεπτό με τον Αργεντίνο να πασάρει στον Σουάρες για σιγουριά, ο οποίος έγραψε και το 3-0.

Ισοπαλία στη Μαδρίτη

Λίγο αργότερα, η Ατλέτικο Μαδρίτης υποδέχτηκε την Βαλένθια. Οι δύο ομάδες είχαν από ένα ημίχρονο, πέτυχαν από ένα τέρμα και έτσι δίκαια μοιράστηκαν από έναν βαθμό.

Στο 34' με τη βοήθεια του VAR η Ατλέτικο κέρδισε πέναλτι, με τον Ντιέγκο Κόστα να μην χάνει την ευκαιρία (1-0). Στο πρώτο ημίχρονο η Ατλέτικο ήταν καλύτερη αλλά στο δεύτερο τα δεδομένα άλλαξαν. Η Βαλένθια είχε την κατοχή και κατάφερε να ισοφαρίσει με πανέμορφο σουτ του Παρέχο έξω από την περιοχή στο 82'

Επεισόδια στο Χετάφε - Λεγανές!

Στο μεταξύ, το μίνι ντέρμπι της Μαδρίτης ανάμεσα σε Χετάφε και Λεγανές χάλασε πριν από την σέντρα, όταν το πούλμαν που μετέφερε την αποστολή των φιλοξενουμένων δέχθηκε αντικείμενα!

Μπορεί οι συνθήκες στο Αλφόνσο Πέρεθ να έμοιαζαν γιορταστικές κατά την άφιξη της αποστολής της Λεγανές για το μίνι ντέρμπι της Μαδρίτης, όμως δεν έλειψαν τα παρατράγουδα.

Το λεωφορείο δέχθηκε αντικείμενα από αγνώστους με αποτέλεσμα να σπάσει ένα από τα τζάμια του, δίχως ευτυχώς να προκληθεί κάποιος τραυματισμός σε κάποιον παίκτη της ομάδας του Δημήτρη Σιόβα.

T

Αποτελέσματα

Βαθμολογία

Πηγή: sdna.gr

Ατλέτικο ΜαδρίτηςποδόσφαιροLa LigaΛεγανέςΜαγιόρκαΡεαλ ΜαδρίτηςΜπαρτσελόνα