Αθλητισμός|20.10.2019 13:55

Super League: Αμφίρροπες «μάχες» σε Ξάνθη και Περιστέρι

Newsroom

Η 7η αγωνιστική της Super League 1, που άνοιξε με την επικράτηση του Ολυμπιακού επί του ΟΦΗ και την ισοπαλία του Παναιτωλικού με τη Λάρισα, συνεχίζεται και ολοκληρώνεται με πέντε αναμετρήσεις.

Πανιώνιος – Αστέρας Τρίπολης

16.45 – Νovasports 2

Στη Νέα Σμύρνη, Πανιώνιος και Αστέρας Τρίπολης θα ψάξουν τη δεύτερή τους φετινή νίκη. Οι Νεοσμυρνιώτες δεν έχουν καταφέρει ακόμα να «σβήσει» τη ποινή αφαίρεσης έξι βαθμών με την οποία ξεκίνησαν το πρωτάθλημα και οι Αρκάδες έχουν μείνει αρκετά πίσω στη βαθμολογία με βάση τον αρχικό τους στόχο, που είναι η παρουσία τους στη πρώτη εξάδα. Αμφότερες οι οι ομάδες προέρχονται από ήττες, ο μεν Πανιώνιος στη Κρήτη, ο δε Αστέρας στην έδρα του από τον ΠΑΟΚ.

Ξάνθη – Αρης

17.00 – ΕΡΤ

Στα Πηγάδια, η άκρως ουσιαστική φέτος Ξάνθη, που φιγουράρει στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα και προέρχεται από την εκτός έδρας νίκη επί του Παναθηναϊκού, υποδέχεται τον Αρη, με τους «κιτρινόμαυρους» να έχουν για πρώτη φορά στην άκρη του πάγκου τους τον Μίχαελ Ένινγκ, και να αναζητούν την επιστροφή στις νίκες, καθώς προέρχονται από δυο διαδοχικές εντός έδρας ήττες από Λάρισα και Ολυμπιακό.

ΠΑΟΚ – Λαμία

18.00 - PAOK TV

Στη Τούμπα, ο ΠΑΟΚ δίνει εντός έδρας αγώνα μετά από ένα μήνα και την ισοπαλία με τον Άρη, και υποδέχεται τη Λαμία. Οι φιλοξενούμενοι, μαζί με τον Παναιτωλικό, είναι οι δυο ομάδες που δεν έχουν ακόμα γευτεί τη χαρά της νίκη στο φετινό πρωτάθλημα, τη στιγμή που ο «Δικέφαλος του Βορρά» θέλει να επαναφέρει τη διαφορά του από τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό στους δυο βαθμούς.

ΑΕΚ – Βόλος ΝΠΣ

19.30 - Νovasports 1

Στη Ριζούπολη, η ΑΕΚ υποδέχεται το Βόλο ΝΠΣ, με την αναμέτρηση να γίνεται στο συγκεκριμένο γήπεδο λόγω εργασιών στο ΟΑΚΑ. Η «Ενωση» θέλει να αφήσει πίσω της τη «λευκή» ισοπαλία με τη Λάρισα και να μην αφήσει την απόσταση από τη κορυφή να μεγαλώσει, ενώ οι «κυανέρυθροι» του Βόλου θέλουν να μείνουν ψηλά στη βαθμολογία.

Ατρόμητος – Παναθηναϊκός

20.00 - ΕΡΤ

Στο Περιστέρι, ο Ατρόμητος υποδέχεται τον Παναθηναϊκό, με τους Περιστεριώτες να προέρχονται από δυο διαδοχικές νίκες μετά το αρνητικό ξεκίνημα που έκαναν στο πρωτάθλημα, και τους «πράσινους» να αναζητούν τρόπους αναρρίχησης στη βαθμολογία, καθώς μετά τη πρώτη νίκη στη σεζόν με αντίπαλο τον Πανιώνιο, ακολούθησε η εντός έδρας ήττα από την Ξάνθη.

Το πρόγραμμα

 

Η βαθμολογία

Ξάνθη ΠΑΕΠαναθηναϊκόςΠΑΟΚSuperLeagueΑρηςποδόσφαιροΑΕΚSuper League 1