Αθλητισμός|22.10.2019 12:06

Champions League: Για την υπέρβαση ο Ολυμπιακός απέναντι στην πανίσχυρη Μπάγερν

Newsroom

«Βουτιά» στα δύσκολα για τον Ολυμπιακό που λίγες ημέρες μετά την νίκη του επί του ΟΦΗ καλείται να παλέψει στο «Γ. Καραϊσκάκης» για την υπέρβαση κόντρα στα βαυαρικά πάντσερ της Μπάγερν( 22/10, 22.00, Cosmote Sport 2) για την 3η αγωνιστική της φάσης των ομιλών του Champions League.  Ο Ολυμπιακός θα προσπαθήσει να ανατρέψει την εναντίον του αρνητική παράδοση καθώς σε τέσσερις αναμετρήσεις με την Μπάγερν μετράει ισάριθμες ήττες.

Το έργο της ομάδας του Πειραιά δεν είναι καθόλου εύκολο καθώς τα αγωνιστικά του προβλήματα δεν είναι λίγα. Ο Πέδρο Μάρτινς δεν μπορεί να υπολογίζει στους τραυματίες: Βαλμπουενά, Τοροσίδη, τον τιμωρημένο Μπενζιά αλλά και τον Σισέ που αντιμετωπίζει πρόβλημα υγείας. Ο Πορτογάλος τεχνικός συμπλήρωσε την 18άδα με τον νεαρό Ξενιτίδη.

Η  Μπάγερν από την πλευρά της θα παραταχθεί δίχως τον διεθνή στόπερ Νίκλας Σούλε που τραυματίσθηκε στο πρόσφατο παιχνίδι του γερμανικού πρωταθλήματος με την Άουγκσμπουργκ.

Μεγάλος κίνδυνος για την άμυνα του Ολυμπιακού θεωρείται –όχι άδικα –ο Ρόμπερτ Λεβαντόσφσκι ο οποίος έχει ήδη πετύχει 12 γκολ σε 8 παιχνίδια της Μπάγερν

«Είναι από τους πιο ποιοτικούς στον κόσμο. Όμως και η αμυντική μας γραμμή δουλεύει καλά. Είναι ένας παίκτης που δουλεύει καλά και κινείται πολύ καλά στην επίθεση. Εμείς θα χρησιμοποιήσουμε τα καλά μας αμυντικά στοιχεία να τον σταματήσουμε», δήλωσε ο Πέδρο Μαρτίνς που εκτός απροόπτου θα παρατάξει τους: Σα, Ελαμπντελαουί, Σεμέδο, Μεριά, Τσιμίκα, Γκιγιέρμε, Μπουχαλάκη, Καμαρά, Ποντένσε, Μασούρα, Ελ Αραμπί στην βασική 11άδα.

Ο Νίκο Κόβατς αναμένεται να ξεκινήσει με τους: Νόιερ, Κίμιχ, Μπόατενγκ, Παβάρ, Ερνάντες, Τιάγκο, Μαρτίνες, Γκνάμπρι, Κουτίνιο, Κομάν και Λεβαντόφσκι.

ΟλυμπιακόςποδόσφαιροChampions LeagueΜπάγερν Μονάχου