Αθλητισμός|24.10.2019 10:19

Παναθηναϊκός: Στην Αγία Πετρούπολη για τη 2η νίκη στη Euroleague-Το πρόγραμμα

Newsroom

Να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα μετά τις δυο συνεχόμενες ήττες του από Βιλερμπάν και Αρμάνι θα προσπαθήσει ο Παναθηναϊκός. Οι «πράσινοι» καλούνται να αντιμετωπίσουν στην μακρινή Αγία Πετρούπολη(24/10 στις 20.00 από το Novasports1HD) την πρωτάρα στην διοργάνωση της Euroleague Ζενίτ. Οι Ρώσοι την περασμένη εβδομάδα θυμίζουμε πως έφυγαν νικητές από το ΣΕΦ  κερδίζοντας τον Ολυμπιακό ενώ ακολούθως έχασαν στην VTB League από την Κάλεβ Ταλίν.

«Η Ζενίτ είναι μια καλή και δυνατή ομάδα. Διαθέτει έμπειρους παίκτες και χρησιμοποιεί ορισμένα plays πάρα πολύ καλά καθώς και διαφορετικά σχήματα. Ειδικά στις θέσεις “3”, ”4” και ”5” διαθέτει παίκτες που παίζουν δυνατά και τους αρέσει το physical game. Από την άλλη, όμως, και εμείς έχουμε κάποια πράγματα που μπορούμε να εκμεταλλευτούμε απέναντί τους. Διαθέτει μια πολύ καλή ομάδα και έχουμε μεγάλο σεβασμό απέναντί της», δήλωσε μεταξύ άλλων ο Αργύρης Πεδουλάκης.

Η Ζενίτ θα παραταχθεί χωρίς τον αρχηγό  Εβγκένι Βορόνοφ που ταλαιπωρείται από τραυματισμό.

«Ο Παναθηναϊκός είναι σπουδαία ομάδα με έναν από τους καλύτερους πλέι μέικερ στην Ευρώπη, αν όχι τον καλύτερο. Έχει πολλά όπλα, όπως τον Φρεντέτ στο σουτ και τον Τόμας στο λόου ποστ. Θα είναι πολύ δύσκολο για μας, ειδικά από τη στιγμή που προέρχονται από ήττες. Ξέρουν μετά τη νίκη μας επί του Ολυμπιακού πως μπορούμε να κάνουμε κάτι σοβαρό», είπε από την πλευρά του ο τεχνικός της Ζενίτ Χουάν Πλάθα.

Το παιχνίδι θα διευθύνουν οι Μπόρις Ρίζικ, Πέτρι Μαντίλα και Αν Πάντερ.

Το πρόγραμμα (4η αγωνιστική)

Πέμπτη 24/10

20.00 Ζενίτ-Παναθηναϊκός Novasports1HD

20.15 Αναντολού Εφές-Ρεάλ Novasports2HD

21.05 Μακάμπι-Βαλένθια Novasports5HD

21.30 Μπάγερν-Χίμκι Novasports3HD

22.00 Ερυθρός Αστέρας-Μπαρτσελόνα Novasports4HD

Παρασκευή 25/10

20.00 Ζαλγκίρις-Βιλερμπάν Novasports3HD

21.00 Άλμπα  –ΤΣΣΚΑ Novasports5HD

21.45 Αρμάνι-Φενερμπαχτσέ Novasports3HD

22.00 Μπασκόνια-Ολυμπιακός Novasports2HD

H Βαθμολογία( μετά από 3 αγώνες)

μπάσκετΖενίτ Αγίας ΠετρούποληςEuroleagueΠαναθηναϊκός