Αθλητισμός|24.10.2019 22:26

Ταυτοποιήθηκαν άλλοι πέντε για τα επεισόδια της ντροπής στου Ρέντη

Αλέξανδρος Καλαφάτης

Πέντε ακόμη άτομα ταυτοποιήθηκαν από τις Αρχές σε σχέση με τη συμμετοχή τους με τα επεισόδια στου Ρέντη, στον αγώνα νέων Ολυμπιακός - Μπάγερν Μονάχου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 31χρονος που συνελήφθη είναι ηλεκτρολόγος στο επάγγελμα, οργανωμένος οπαδός του Ολυμπιακού και στο παρελθόν είχε απασχολήσει τις Αρχές για συμμετοχή σε επεισόδια με οπαδούς του Παναθηναϊκού στο Παγκράτι πριν από περίπου έναν χρόνο.

Αρνήθηκε την εμπλοκή του στα επεισόδια στου Ρέντη, αν και η Αστυνομία υποστηρίζει ότι στελέχη της που βρίσκονταν εκεί τον αναγνώρισαν. Σχετικά με τα όπλα που βρέθηκαν στην κατοχή του, υποστήριξε ότι ήταν για προσωπική χρήση για τις γιορτές του Πάσχα.

Σε έρευνα που έγινε στο σπίτι του βρέθηκε ολόκληρο οπλοστάσιο. Αναλυτικότερα, από την οικία του 31χρονου κατασχέθηκαν: πιστόλι και γεμιστήρας, 50 φυσίγγια, 2 μάσκες κάλυψης προσώπου τύπου fullface (υφασμάτινη και πλαστική), 10 φωτοβολίδες χειρός, 2 ράβδοι (μεταλλική και ξύλινη), 3 πτυσσόμενοι μεταλλικοί σουγιάδες, 4 κυλινδρικές συσκευασίες πυροτεχνημάτων, 3 πακέτα πυροτεχνημάτων, 59 κροτίδες, 3 USB και 2 κάρτες μνήμης, 2 κινητά τηλέφωνα και δύο κάρτες SIM.

Σύμφωνα με την αστυνομία, τα επεισόδια ξεκίνησαν όταν οπαδοί του Ολυμπιακού πήγαν να παρουν πανό απο τους Γερμανούς, 4 άτομα εξ αυτών αντέδρασαν γεγονός που προκάλεσε την οργή των Ελλήνων χούλιγκαν.

Μπάγερν ΜονάχουχούλιγκανΟλυμπιακόςΡέντηεπεισόδια