Αθλητισμός|25.10.2019 20:44

Premier League: Νέο «θύμα» της «κατάρας» της άμυνας της Μάντσεστερ Σίτι ο Ζιντσένκο

Newsroom

Οι τραυματισμοί που αφορούν ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται - ακόμα και περιστασιακά - στην αμυντική γραμμή της Μάντσεστερ Σίτι συνεχίζονται με τον Ζιντσένκο και Ρόντρι να μπαίνουν και επίσημα σε αυτή τη λίστα μετά τα όσα δήλωσε ο Πεπ Γκουαρντιόλα στη συνέντευξη Τύπου ενόψει της αναμέτρησης των «Πολιτών» με αντίπαλο την Αστον Βίλα.

Ο Ρόντρι, που αγωνίστηκε ως κεντρικός αμυντικός λόγω του τραυματισμού του Λαπόρτ (αλλά και του χαμηλού βαθμού ετοιμότητας του Στόουνς) τέθηκε εκτός μάχης, με τον Ισπανό τεχνικό να δηλώνει πως ευελπιστεί να τον έχει στη διάθεσή του μετά την επόμενη διακοπή του πρωταθλήματος για αγώνες εθνικών ομάδων, το τελευταίο δεκαήμερο του Νοεμβρίου.

Οσον αφορά τον Ζιντσένκο, ο Ουκρανός, βασικός αριστερός μπακ των νταμπλούχων Αγγλίας, υποβλήθηκε σε επέμβαση στο γόνατο και αναμένεται στην αγωνιστική δράση τον Δεκέμβριο. Να θυμίσουμε πως ήδη πως ο Λαπόρτ αναμένεται να ανακάμψει τον Φεβρουάριο του 2020, ενώ ο Στόουνς επέστρεψε πρόσφατα στους αγωνιστικούς χώρους. Η σεζόν είχε ξεκινήσει με τους χειρότερους οιωνούς λόγω του σοβαρού τραυματισμού του Σανε, που αναμένεται στις αρχές του νέου έτους.

Μάντσεστερ Σίτιποδόσφαιρο