Αθλητισμός|26.10.2019 23:23

Super League: Οι τελικές ετοιμασίες Ολυμπιακού - ΑΕΚ πριν από το ντέρμπι

Newsroom

Ολυμπιακός και ΑΕΚ ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους για το Κυριακάτικο ντέρμπι (27/10, 19.30) για την όγδοη αγωνιστική της Super League 1

Οι «ερυθρόλευκοι» έπειτα από την ήττα από τη Μπάγερν ρίχνουν ξανά το βάρος στο πρωτάθλημα, όπου θέλουν τους τρεις βαθμούς της νίκης για να παραμείνουν στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Ο Πέδρο Μαρτίνς δεν υπολογίζει στον τραυματία Βαλμπουενά, αλλά και τον ανέτοιμο Μπενζιά, πήρε όμως τον Τοροσίδη στην αποστολή που αποτελείται από 21 ποδοσφαιριστές. 

Αναλυτικά η αποστολή: Αλέν, Μπουχαλάκης, Ελ Αραμπί, Ελαμπντελαουί, Γκασπάρ, Γκερέρο, Γκιλιέρμε, Καραργύρης, Κούτρης, Λοβέρα, Καμαρά, Μασούρας, Μεριά, Παπαδόπουλος, Ποντένσε, Ραντζέλοβιτς, Σα, Σεμέδο, Σουντανί, Τοροσίδης, Τσιμίκας.

Η ΑΕΚ θα πάει στο Φάληρο με απουσίες. Εκτός μάχης τέθηκε ο Πέτρος Μάνταλος που έπαθε θλάση στο γαστροκνήμιο. Ωστόσο στην τελευταία προπόνηση ο Χουλτ έμεινε στο γυμναστήριο και αποκλείστηκε από την αποστολή, όπως και ο Κλωναρίδης που αισθάνθηκε ενόχληση στους οπίσθιους μηριαίους.  

Ο Νίκος Κωστένογλου επέλεξε στην αποστολή τους: Τσιντώτα, Αθανασιάδη, Μπακάκη, Λόπες, Οικονόμου, Τσιγκρίνσκι, Βράνιες, Σβάρνα, Παουλίνιο, Βασιλαντωνόπουλο, Κρίστιτσιτς, Σιμόες, Σιμάο, Γαλανόπουλο, Γιούση, Βέρντε, Γιακουμάκη, Λιβάγια, Ντέλετιτς, Αλμπάνη, Ολιβέιρα.

ΟλυμπιακόςSuper League 1ΑΕΚSuperLeagueποδόσφαιρο