Αθλητισμός|27.10.2019 09:17

Ημέρα ντέρμπι στη Super League: Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την ΑΕΚ (pics)

Newsroom

Ακρως ενδιαφέροντα παιχνίδια περιλαμβάνει το κυριακάτικο (27/10) πρόγραμμα της 8ης αγωνιστικής της Super League. Το παιχνίδι που ξεχωρίζει πάντως είναι το μεγάλο ντέρμπι ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ (19.30, Novasports 1HD).

Οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν τη νίκη για να επιστρέψουν στην κορυφή της βαθμολογίας, έπειτα από τη νίκη του ΠΑΟΚ στον Βόλο, ενώ η ΑΕΚ στοχεύει στη νίκη που θα τη διατηρήσει κοντά στις πρώτες θέσεις.

Ο Ολυμπιακός αναμένεται να παραταχθεί με σύστημα 4-2-3-1 και τους Σα -Ελαμπντελαουί, Σεμέδο, Αβραάμ, Τσιμίκα - Γκιγιέρμε, Μπουχαλάκη - Ποντένσε, Σουναντί, Μασούρα - Ελ Αραμπί να είναι φαβορί. Από την άλλη, η ΑΕΚ αναμένεται να τοποθετηθεί στον αγωνιστικό χώρο με το ίδιο σύστημα και τους Τσιντώτα - Λόπες, Τσιγκρίνσκι, Βράνιες, Μπακάκη - Γαλανόπουλο, Σιμόες - Αλμπάνη, Παουλίνιο ή Ντέλετιτς, Λιβάγια - Ολιβέιρα να είναι οι επικρατέστεροι έντεκα.

Στα άλλα παιχνίδια της ημέρας, στις 15.00 (Novasports 1HD), o Παναθηναϊκός υποδέχεται την ΑΕΛ στο ΟΑΚΑ με την ομάδα του Γιώργου Δώνη να ψάχνει δεύτερη σερί νίκη και τους Θεσσαλούς να αναζητούν το αποτέλεσμα που θα τους κρατήσει στη ζώνη των play-off.

Στις 17.00 (ΕΡΤ Sports HD), στο Περιστέρι θα αναμετρηθούν Ατρόμητος και Πανιώνιος, με την ομάδα του Αναστασίου να ψάχνει βαθμολογική άνοδο, ενώ εκείνη του Νίκκι Παπαβασιλείου να θέλει να σβήσει το -2.

Τέλος, στις 17.15 ο Άρης θα φιλοξενήσει τον Παναιτωλικό στο «Κλ. Βικελίδης». Οι «κιτρινόμαυροι» έχουν την ευκαιρία για... άλμα play-off, ενώ η ομάδα του Αγρινίου επιθυμεί να ξεκολλήσει από τις κάτω θέσεις της βαθμολογίας.

Αποτελέσματα

Βαθμολογία

SuperLeagueΑΕΚΟλυμπιακόςποδόσφαιρο