Αθλητισμός|27.10.2019 19:18

Super League: Θρίαμβος του Ατρομήτου, υπό διάλυση ο Πανιώνιος

Newsroom

Καταιγιστικός ήταν ο Ατρόμητος απέναντι στον Πανιώνιο, ο οποίος βρίσκεται υπό διάλυση. Η ομάδα του Περιστερίου πραγματοποιώντας εκπληκτική εμφάνιση, ιδίως στο πρώτο ημίχρονο, έφτασε σε μια άνετη νίκη με 4-0 και για πρώτη φορά από το ξεκίνημα της σεζόν φτάνει κοντά στη ζώνη των πλέι οφ.

Η ομάδα του Γιάννη Αναστασίου άνοιξε το σκορ στο 17' με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Μανούσου, έπειτα από ανατροπή του Μασούρα στον Ταλόχα, ενώ έκλεισε το ημίχρονο στο 3-0 χάρη στο εξαιρετικό σουτ του Βέλλιου στο 40' και στο θαυμάσιο πλασέ του Ενσικουλού στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων (45+4').

Το 4-0 προήλθε από καταπληκτικό μακρινό σουτ του Ούμπιδες στο 69'. Εκτοτε, ο Ατρόμητος φάνηκε να... κατεβάζει ταχύτητα...

Ατρόμητος: Μανδάς, Γούτας, Χαρίσης, Γκάλο, Ανδρούτσος (60' Ούμπιδες), Μπαένα (79' Φαρλέι Ρόσα), Ενσικουλού (72' Ουγκράι), Μανούσος, Ταλόχα, Στρούγγης, Βέλλιος.

Πανιώνιος: Μάλερμπ, Μασούρας, Σαραμαντάς, Μανιάτης, Σταυρόπουλος, Παπαγεωργίου, Τσιλούλης (46' Δούμτσιος), Παπανικολάου (64' Οικονομίδης), Μαξίμοβιτς, Μιλόγεβιτς (76' Εμμανουηλίδης), Αραμπούλι.

SuperLeagueΠανιώνιοςΑτρόμητοςποδόσφαιρο