Αθλητισμός|27.10.2019 19:51

Ο ανανεωμένος Αρης του Ενινγκ εκτέλεσε από την άσπρη βούλα τον Παναιτωλικό

Newsroom

Η έλευση του Μίχαελ Ενινγκ μόνο θετικά αποτελέσματα είχε για τον Αρη που πανηγύρισε τη δεύτερη σερί νίκη του επί των ημερών του Γερμανού κόουτς. Οι «Κίτρινοι» μετά την επικράτηση στην Ξάνθη την περασμένη αγωνιστική, πήραν άλλους τρεις βαθμούς, τούτη τη φορά με αντίπαλο τον Παναιτωλικό, τον οποίο εκτέλεσαν από την άσπρη βούλα με διπλό χτύπημα (2-0).

Ο Αρης ήταν ανώτερος, είχε τον απόλυτο έλεγχο και βρήκε από νωρίς το πρώτο γκολ στην αναμέτρηση (1-0) με τον Μπρούνο Γκάμα να ευστοχεί σε πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος από τον Ταχάρ στο 26'.

Και προτού προλάβουν να συνέλθουν οι φιλοξενούμενοι και να βρουν αντίδραση, ο Αρης «έγραψε» το 2-0 και πάλι με εκτέλεση πέναλτι, τούτη τη φορά του Ιντέγε στο 32' (το κέρδισε ο Σούντγκρεν από τον Ντίας).

Ο Παναιτωλικός ισορρόπησε το παιχνίδι, απείλησε στο 52' με τον Μαρσιάλ, ο οποίος σημάδεψε το δοκάρι, αλλά ουσιαστικά έχασαν κάθε ελπίδα για να διεκδικήσουν κάτι από το ματς όταν ο Μοράρ αποβλήθηκε στο 60' με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Αρης: Έμαν, Σούντγκρεν, Ροζ, Βέλεθ, Κόρχουτ, Σάσα (67' Σάσα), Ματίγια, Ντιγκινί (67' Ντουάρτε), Φετφατζίδης, Μπρούνο Γκάμα (78' Τόνσο), Ιντέγε. 

Παναιτωλικός: Γιαννακόπουλος, Τσιγγάρας (46' Μίμιτο), Γιοβάνοβιτς,  Μαρσιάλ, Σανιά, Ντάλσιο, Ταχάρ (73' Αριγίμπι), Σίεστεντ, Ντίας (80' Μπαΐροβιτς), Λουσέρο, Μοράρ.

ΠαναιτωλικόςΑρηςSuperLeagueποδόσφαιρο