Αθλητισμός|27.10.2019 20:39

Τίποτα δεν σταματά τη Λίβερπουλ: Νίκησε με ανατροπή και την Τότεναμ (vid)

Newsroom

Ηρθε η ώρα για να σπάσει η κατάρα της Λίβερπουλ; Είναι η χρονιά που οι Κόκκινοι του Μερσεσάιντ θα επιστρέψουν στην κορυφή της Premier League; Η απάντηση θα δοθεί τον Μάιο του 2020 αλλά οι οιωνοί και οι καταστάσεις δείχνουν ότι τούτη τη σεζόν η Λίβερπουλ του Γιούργκεν Κλοπ δείχνει πιο έτοιμη από ποτέ για να ξαναφορέσει το στέμμα.

Η Λίβερπουλ δεν βγαίνει με τίποτα από την τροχιά τίτλου στην οποία έχει περιέλθει από την πρεμιέρα του πρωταθλήματος. Κι αυτό φάνηκε για ακόμη μια φορά απέναντι στην Τότεναμ, η οποία μολονότι προηγήθηκε μόλις στο πρώτο λεπτό χάρη σε γκολ του Κέιν, εν τέλει η πρωταθλήτρια Ευρώπης κατόρθωσε να ανατρέψει το εις βάρος της σκορ και να νικήσει 2-1 με γκολ του Χέντερσον στο 52' και με εκτέλεση πέναλτι του Σαλάχ στο 75'. 

Κάπως έτσι η θριαμβεύτρια του ντέρμπι της 10ης αγωνιστικής στην Premiership παρέμεινε στην κορυφή της βαθμολογίας διατηρώντας το +6 από τη Μάντσεστερ Σίτι, καθώς είναι η μόνη ομάδα του πρωταθλήματος που δεν έχει ήττα έπειτα από δέκα αγωνιστικές.

Στα υπόλοιπα παιχνίδια της ημέρας η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πέρασε νικηφόρα από την έδρα της Νόριτς (1-3) με γκολ των Ράσφορντ και Μαρσιάλ (2), οι οποίοι μάλιστα αστόχησαν σε πέναλτι! Η Αρσεναλ «γκέλαρε» στην έδρα της με την Κρίσταλ Πάλας (2-2) με τους δύο στόπερ Σωκράτη Παπασταθόπουλου και Νταβίντ Λουίζ να «γράφουν» το 2-0 μόλις στο 9' αλλά τον Μιλιβόγεβιτς και τον Αγιού να ισοφαρίζουν. Ισόπαλη αναδείχθηκε και η Νιούκαστλ με τους Γουλβς (1-1).

Δείτε τα highlights του Λίβερπουλ - Τότεναμ

Η βαθμολογία

ΛίβερπουλΑρσεναλΜάντσεστερ ΓιουνάιτεντΤότεναμPremier Leagueποδόσφαιρο