Αθλητισμός|28.10.2019 21:44

Super League: Ελαμψε ο Αστέρας Τρίπολης με «4άρα» επί της Λαμίας

Newsroom

Το κακό ξεκίνημα του Αστέρα Τρίπολης στο πρωτάθλημα αποτελεί πλέον μια κακή ανάμνηση καθώς η αρκαδική ομάδα πανηγύρισε τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη της μετά το 0-1 στη Νέα Σμύρνη επί του Πανιωνίου. Τούτη τη φορά όμως η ομάδα του Μπόρχα Χιμένεθ το έκανε με επιβλητικό τρόπο καθώς συνέτριψε εντός έδρας με 4-1 τη Λαμία στο κλείσιμο της αυλαίας της 8ης αγωνιστικής.

Το σκορ άνοιξε στο 21' για τους γηπεδούχους με ένα τυχαίο γκολ του Σουάρεθ αλλά η Λαμία μολονότι ισοφάρισε στο 35' με τον Ασίγκμπα (έπειτα από μοιραίο λάθος του Τασουλή), δεν μπόρεσε να κρατηθεί όρθια.

Στις καθυστερήσεις του α' ημιχρόνου ο Μπαράλες «έγραψε» το 2-1 και στη συνέχεια ανέλαβε δράση ο... μοιραίος Τασουλής, ο οποίος εξελίχθηκε σε μέγα πρωταγωνιστή για την ομάδα του σκοράροντας δύο γκολ: αρχικά στο 51' με τρομερό σουτ και εν συνεχεία στο 92' όταν πήρε το ριμπάουντ έπειτα από σουτ του Μουνάφο που προσέκρουσε στο δοκάρι.

Η Λαμία που προβλημάτισε στο ντεμπούτο του Άκη Μάντζιου στον πάγκο, τελείωσε το ματς με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Δημούτσου στο 69'. Παρέμεινε στην ουρά της βαθμολογίας δίχως νίκη από το ξεκίνημα της σεζόν έχοντας τέσσερις ισοπαλίες σε οχτώ παιχνίδια...

Αστέρας Τρίπολης: Παπαδόπουλος, Βλάχος (82' Κώτσιρας), Τασουλής, Σουάρεθ, Βαλιέντε, Καπίγια, Μπόρχα Φερνάντεθ (75' Σίτο), Μουνάφο, Ριέρα (75' Ιγκλέσιας), Μαρκ Φερνάντεθ, Μπαράλες.

Λαμία: Κατσίκας, Ασίγκμπα, Πλιάτσικας, Τιρόνε (62' Μπουλούλης), Μπεχαράνο (88' Ράμος), Ρόμανιτς (74' Σάλιακας), Δημούτσος, Τουράμ, Βύντρα, Βάντερσον, Βασιλόγιαννης.

SuperLeagueΛαμία ΠΑΕΑστέρας Τρίποληςποδόσφαιρο