Αθλητισμός|29.10.2019 11:57

Οργή Μελισσανίδη στα Σπάτα: Έναν μήνα εκτός ομάδας ο Βράνιες

Newsroom

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης πήγε «φορτωμένος» στο προπονητικό κέντρο της ΑΕΚ στα Σπάτα και ξέσπασε μιλώντας στους ποδοσφαιριστές, μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό και τα τελευταία γεγονότα με το πάρτι του Βράνιες

Ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΚ συνομίλησε πρώτα με τον Ίλια Ίβιτς για αρκετή ώρα και αποφάσισε να μιλήσει πρόσωπο με πρόσωπο στους ποδοσφαιριστές για να τους θέσει προ των ευθυνών τους και να τους θυμίσει τις υποχρεώσεις τους. 

«Τις ήττες μπορώ να τις ανεχτώ. Είναι μέσα στο ποδόσφαιρο όλα τα αποτελέσματα, έστω κι αν χάσαμε κοροϊδίστικα. Αυτό που δεν ανέχομαι είναι να προσβάλλει ο οποιοσδήποτε τις αξίες αυτής της ομάδας και να διαταράσσει την πειθαρχία. Η ομάδα αυτή είναι πολύ μεγάλη, έχει υψηλές αρχές από τότε που ιδρύθηκε και δεν θα ανεχτώ να τις προσβάλλει κανείς. Η ομάδα αυτή σας έχει δείξει αγάπη και πρέπει όλοι να είστε άξιοι να την εκπροσωπείτε», τόνισε ο Δημήτρης Μελισσανίδης. 

Δεν υπολογίζεται για ένα μήνα ο Βράνιες

Επιπλέον ενημέρωσε τους παίκτες πως θα ενεργοποιηθεί ο εσωτερικός κανονισμός και οι ποδοσφαιριστές που παρουσιάζονται ημίγυμνοι στα βίντεο από το πάρτι που έκανε στις αρχές τις προηγούμενης εβδομάδας ο Όγκνιεν Βράνιες θα τιμωρηθούν άμεσα με χρηματικό πρόστιμο.

Τον Βόσνιο κεντρικό αμυντικό περιμένει πιο βαριά τιμωρία, καθώς ο Νίκος Κωστέογλου ενημερώθηκε πως δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Βράνιες για τον επόμενο μήνα. «Είστε πρότυπα για τα μικρά παιδιά που σας ακολουθούν στα social media και σας βλέπουν και αυτά εγώ δεν τα ανέχομαι», πρόσθεσε ο Δημήτρης Μελισσανίδης, που είναι απογοητευμένος, όπως και όλοι οι επιτελείς της ΑΕΚ με τον Βράνιες, ειδικά μετά την τελευταία του ανάρτηση στο Instagram και την απόφασή του να μην την κατεβάσει, παρά τις προτροπές της διοίκησης

Ο Βράνιες θα χάσει σημαντικά παιχνίδια, καθώς τις τρεις επόμενες αγωνιστικές η ΑΕΚ αντιμετωπίζει τον Ατρόμητο (εντός, 3/11), τον Παναθηναϊκό (εκτός, 10/11) και τον Άρη (εντός, 24/11), ενώ στις 30/11 θα αντιμετωπίσει τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο. 

SuperLeagueΌγκνιεν ΒράνιεςΑΕΚΔημήτρης Μελισσανίδης