Αθλητισμός|29.10.2019 13:56

Γυμνόστηθα μοντέλα ζωντανά σε παναμερικανική εμβέλεια στο World Series μπέιζμπολ (vid)

Newsroom

Με ισόβιο αποκλεισμό από όλα τα γήπεδα που διεξάγονται αγώνες μπέιζμπολ στις ΗΠΑ τιμωρήθηκαν δύο μοντέλα, που όπως τόνισαν αμφότερες, ποσώς τις ενδιαφέρει, καθώς πέτυχαν τον στόχο τους.

Η ιδρύτρια της shagmag Τζούλια Ρόουζ και η εκτελεστική διευθύντρια της οργάνωσης, Λόρεν Σάμερ αποφάσισαν να ποζάρουν γυμνόστηθες πίσω από τον πίτσερ των Αστρος, Τζέριτ Κόουλ, την ώρα που ο τηλεοπτικός φακός είχε εστιάσει στον παίκτη, κατά τη διάρκεια του πέμπτου αγώνα του World Series.

Αμφότερες βγήκαν... σηκωτές από το γήπεδο κι ακολούθως οδηγήθηκαν στο τμήμα, ωστόσο, ο στόχος (τους) επετεύχθη. Η Σάμερ δήλωσε ότι γνώριζαν για την τιμωρία, αλλά η αιτία της πράξης τους ήταν σημαντικότερη. «Θέλω να ξεκαθαρίσω πως ξέραμε ότι θα τιμωρηθούμε. Η επιστολή που δείξαμε με την απαγόρευση εισόδου είναι αληθινή και «ναι» θα το έκανα ξανά. Το σημαντικό είναι να εγγραφείτε στο @SHAGMAG_ γιατί τα έσοδα θα πάνε απευθείας σε γυναίκες που έχουν καρκίνο του μαστού, προκειμένου να πληρώσουν τα ιατρικά τους έξοδα», ανέφερε σε ανάρτησή της στο instagram.

T

T

ακτιβίστριακαρκίνος του μαστούγυμνές φωτογραφίεςμπείζμπολ