Αθλητισμός|29.10.2019 22:05

Έκθεση ΕΛ.ΑΣ.: «250 πυρσοί στο Καραϊσκάκη, επεισόδια και δακρυγόνα πριν το ματς»

Newsroom

Σοβαρά επεισόδια με οπαδούς του Ολυμπιακού και την Αστυνομία συνέβησαν μακριά από τον περιβάλλοντα χώρο του Καραϊσκάκη, στο περιθώριο του ντέρμπι με την ΑΕΚ, όπως κατέγραψε η έκθεση της ΕΛ.ΑΣ..

Η έκθεση της Αστυνομίας κάνει λόγο για:

- Για 250 πυρσούς που άναψαν πριν κατά τη διάρκεια και μετά το τέλος του αγώνα. Για το συγκεκριμένο παράπτωμα ο Πειθαρχικός Κώδικας προβλέπει μόνο πρόστιμο ενώ να σημειωθεί ότι εξαιτίας των καπνογόνων το παιχνίδι είχε αρχίσει με καθυστέρηση. 

- Επίσης, αναφέρει ότι στις 17:00 στη διασταύρωση των οδών Πειραιώς και Πέτρου Ράλλη οπαδοί του Ολυμπιακού που επέβαιναν σε μηχανάκια και είχαν καλυμμένα πρόσωπα επιτέθηκαν με ξύλα και φωτοβολίδες στις αστυνομικές δυνάμεις, που τους συνόδευαν.

- Το ίδιο σκηνικό επαναλήφθηκε 15 λεπτά αργότερα στη συμβολή των οδών Πειραιώς και Καραολή και Δημητρίου. Η αστυνομία έκανε χρήση δακρυγόνων για να απομακρύνει τους οπαδούς του Ολυμπιακού.

Η ομάδα του Πειραιά πάντως, στο φετινό πρωτάθλημα έχει κληθεί μόνο μια φορά σε απολογία και έχει πληρώσει 2.000 ευρώ πρόστιμο για τον αγώνα με τη Λαμία. Το ντέρμπι με την ΑΕΚ θα είναι η δεύτερη...

Πηγή: SDNA

ποδόσφαιροSuper League 1ΑΕΚΟλυμπιακόςαστυνομία