Αθλητισμός|31.10.2019 01:12

Serie A: Με πέναλτι του Ρονάλντο στο 95' και πάλι κορυφή η Γιουβέντους

Newsroom

Σε ένα ματς - θρίλερ με τρεις αποβολές, ακυρωθέν γκολ στις καθυστερήσεις και πολλές φάσεις, η Γιουβέντους με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Κριστιάνο Ρονάλντο στο 95' πήρε τη νίκη με 2-1 επί της Τζένοα και πάτησε ξανά στην κορυφή της Serie A.

Η Γιούβε άνοιξε το σκορ στο 36' με τον Μπονούτσι αλλά η μαχητική Τζένοα απάντησε με τον Κουαμέ στο 41'. Οι Γενοβέζοι σχεδόν σ' όλη τη διάρκεια του δευτέρου ημιχρόνου έπαιζαν με εννιά παίκτες, αρχικά λόγω αποβολής του Κασάτα στο 51' και εν συνεχεία του Μαρκέτι στο 58'. Η Γιούβε έχασε τον Ραμπιό στο 87'.

Εκεί όμως όπου όλα έδειχναν πως το παιχνίδι θα τελείωνε ισόπαλο μίλησε ο Κριστιάνο. Στο 94' ο Πορτογάλος σούπερ σταρ σκόραρε αλλά ο διαιτητής με τη βοήθεια του VAR ακύρωσε το γκολ ως οφσάιντ. Ένα λεπτό αργότερα όμως η Γιουβέντους κέρδισε πέναλτι και ο Ρονάλντο πέτυχε το 2-1 και χάρισε τη νίκη στην ομάδα του. Με τη νίκη αυτή η Γιουβέντους πάτησε ξανά στην κορυφή της Serie A αφήνοντας πίσω της την Ίντερ.

Στα άλλα ματς της αγωνιστικής η Αταλάντα πήρε βαθμό στην έδρα της Νάπολι στο φινάλε (2-2), η Λάτσιο σάρωσε (4-0) την Τορίνο και η Ρόμα πέρασε... τρένο από την έδρα της Ουντινέζε (0-4).

Αποτελέσματα

Βαθμολογία

ΓιουβέντουςSerie AΚριστιάνο Ρονάλντο