Αθλητισμός|31.10.2019 09:24

Βράνιες: «Ζητάω συγγνώμη, έκανα λάθος - Το πάθος μου με οδηγεί σε λάθη»

Newsroom

Τα διαδοχικά παραπτώματα στα οποία υπέπεσε ο Ογκνιεν Βράνιες έφεραν σε δύσκολη θέση όχι μόνο τον ίδιο αλλά και την ΑΕΚ. Οι διοικούντες την Ενωση προσπάθησαν να μαζέψουν τα... ασυμμάζευτα του Βόσνιου αμυντικού όταν στο πάρτι των γενεθλίων του η κατάσταση ξέφυγε με τον ίδιο και συμπαίκτες του να βρίσκονται σε... ευθυμία και να βρίζουν με συνθήματα τον Ολυμπιακό.

Κι αν το πάρτι είναι μια προσωπική στιγμή που... απλώς «έσπασε» λόγω των βίντεο που δημοσίευσαν οι ξένοι δημοσιογράφοι που είχαν κληθεί σ' αυτό, δεν ισχύει το ίδιο και για τη χυδαία ανάρτηση που έκανε στα social media λίγη ώρα μετά το τέλος του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, θέλοντας να απαντήσει στα πανό των «ερυθρόλευκων» οπαδών για τη σχέση του με την Σέρβα τραγουδίστρια και τηλεπερσόνα Γέλενα Καρλέουσα.

Τότε οι επικεφαλής της ΑΕΚ του ζήτησαν να κατεβάσει την ανάρτηση αλλά εκείνος τους αγνόησε προκαλώντας ακόμη μεγαλύτερο εκνευρισμό στις τάξεις των «κιτρινόμαυρων», που ήδη είχαν αντιμετωπίσει τις προηγούμενες ημέρες κι ένα σοβαρό επεισόδιο στο προπονητικό κέντρο των Σπάτων όταν και πάλι ο Βράνιες προκάλεσε πρόβλημα στην προπόνηση έχοντας έντονο τσακωμό με τον Μιχάλη Μπακάκη.

Ο Βόσνιος αμυντικός εν τέλει κλήθηκε την Τετάρτη (30/10) στα γραφεία της ομάδας προκειμένου να απολογηθεί για τη συμπεριφορά του. Κι όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της «Ωρας» ο Βράνιες ζήτησε συγγνώμη προβάλλοντας ως δικαιολογία το πάθος του για την ομάδα.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα ο 30χρονος στόπερ έδειξε μεταμέλεια για τη συμπεριφορά του και παραδέχθηκε το λάθος των πράξεών του, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Ζητάω συγγνώμη για όλα. Ειδικά που δεν κατέβασα την ανάρτηση όταν μου ζητήθηκε, ήταν μεγάλο λάθος μου».

Οι άνθρωποι της ΑΕΚ ζήτησαν εξηγήσεις σχετικά και με το πάρτι του και τα υβριστικά συνθήματα, με τον ίδιο να λέει: «Το πάθος μου για την ΑΕΚ το ξέρετε, είναι ειλικρινές και κάποιες φορές με οδηγεί σε λάθη. Θα δεχθώ την όποια τιμωρία μου».

Οπως γράφεται πάντως, ο Βράνιες θεωρεί ότι η κατάσταση στο πάρτι δεν ξέφυγε, πέραν του βίντεο που διέρρευσε και ουσιαστικά τον εξέθεσε.

Ηδη ο Βόσνιος έχει τιμωρηθεί από τη διοίκηση της ΑΕΚ με αποκλεισμό ενός μήνα από την ομάδα και προπόνηση σε διαφορετικές ώρες από τους συμπαίκτες του.

Όγκνιεν ΒράνιεςποδόσφαιροΑΕΚ