Αθλητισμός|31.10.2019 09:52

Ανατριχίλα: Παίκτες και οπαδοί της Ναντ τραγούδησαν για τα γενέθλια του Εμιλιάνο Σάλα (vid)

Newsroom

Ο Εμιλιάνο Σάλα, σήμερα 31 Οκτωβρίου, θα έκλεινε 29 χρόνια ζωής. Θα ήταν ημέρα γιορτής για τον ίδιο, την οικογένειά του, τα αγαπημένα του πρόσωπα, τους θαυμαστές του.

Η μοίρα όμως του έπαιξε ένα άσχημο παιχνίδι καθώς τον Ιανουάριο του 2019 ο Αργεντινός στράικερ έπεσε θύμα ενός τραγικού αεροπορικού δυστυχήματος στη Μάγχη (ταξιδεύοντας από τη Γαλλία στην Αγγλία για τη μεταγραφή του στην Κάρντιφ) που ακόμη στοιχειώνει τους εμπλεκόμενους.

Στην οικογένεια της Ναντ, ωστόσο, δεν ξεχνούν τον Σάλα και το δείχνουν με κάθε ευκαιρία. Λίγο μετά το τέλος της αναμέτρησης για το γαλλικό Λιγκ Καπ, όπου τα «καναρίνια» πέτυχαν έναν ιστορικό θρίαμβο επί της Paris FC με 8-0, παίκτες και οπαδοί έγιναν ένα και με μια φωνή τραγούδησαν για τον Εμιλιάνο.

Του αφιέρωσαν τη μεγαλύτερη νίκη στην ιστορία του συλλόγου τραγουδώντας ρυθμικά «Εμιλιανό Σαλά...» σε μια ανατριχιαστική στιγμή...

Δείτε το χαρακτηριστικό βίντεο:

Ανήμερα της 31ης Οκτωβρίου τη μνήμη του Σάλα θα τιμήσει και η πρώτη του ομάδα στην Αργεντινή. Η Σαν Μαρτίν Δε Προγρέσο δίνει το όνομα του το όνομά του στο γήπεδό της, εκεί όπου ο Εμιλιάνο αγωνίστηκε από το 1994 ως το 2005.

ΝαντΕμιλιάνο ΣάλαποδόσφαιροLigue 1