Αθλητισμός|26.11.2018 16:52

ΑΕΚ: Μελισσανίδης και Ουζουνίδης τέλειωσαν τέσσερις παίκτες

Newsroom

Οι εξελίξεις στην ΑΕΚ είναι ραγδαίες καθώς τέσσερις παίκτες της ΑΕΚ τέθηκαν στο περιθώριο από τον Μαρίνο Ουζουνίδη. Πρόκειται για τους Αντρές Σιμόες, Βασίλη Λαμπρόπουλο, Τάσο Μπακασέτα και Αστρίτ Αιντάρεβιτς.

Τα συμβόλαια των τεσσάρων πρώτων παικτών λήγουν το καλοκαίρι του 2019 και η ΑΕΚ θα προσπαθήσει από τον Ιανουάριο να τους παραχωρήσει. Η εξέλιξη αυτή ήταν το... κερασάκι στην τούρτα του εκρηκτικού κλίματος που επικρατεί στην «Ενωση», μετά την ήττα από τον Παναιτωλικό, τις δηλώσεις του Ουζουνίδη και την επίσκεψη του Δ. Μελισσανίδη στα Σπάτα.

Κατά την επίσκεψή του στη χθεσινή προπόνηση, ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΚ είχε έντονο διάλογο µε τον Μαρίνο Ουζουνίδη, µε τον οποίο, όπως κατέστησε σαφές, θα πορευθεί η ΑΕΚ έως το φινάλε της χρονιάς. Ωστόσο, τη στήριξη στον προπονητή διαδέχθηκαν κεραυνοί. «Με κάνατε να ντρέποµαι που υπηρετώ αυτό το κλαµπ. Ακούω γκρίνιες και µουρµούρες, αλλά πολλοί εδώ µέσα θα έπρεπε να πληρώνετε και όχι να πληρώνεστε για να είστε στην ΑΕΚ.

Οποιος δεν θέλει να είναι στην οµάδα να µου το πει και να φύγει. Σιµόες, Λαµπρόπουλος, Μπακασέτας, που δεν συµφωνούν για τα συµβόλαιά τους, ας φέρουν πρόταση τον Γενάρη και να φύγουν. Προπονητής σας είναι ο Μαρίνος Ουζουνίδης. Ο,τι έχετε το συζητάτε µε τον προπονητή σας» ήταν το µήνυµα που έστειλε.  Ξέχασε τη νίκη Το γυαλί έχει ραγίσει. Η ΑΕΚ έχει… λησµονήσει πότε νίκησε τελευταία φορά», είπε μεταξύ άλλων στους παίκτες στη διάρκεια της ομιλίας του.