Αθλητισμός|31.10.2019 20:45

Δύο... Λίβερπουλ, σε δύο διοργανώσεις, την ίδια μέρα, σε άλλη ήπειρο!

Newsroom

Το χάος με το πρόγραμμα της Λίβερπουλ μετά την πρόκριση της στους «8» του Λιγκ Καπ όχι μόνο συνεχίζεται, αλλά παρουσιάζεται πολύ πιθανό το σενάριο να παραταχθούν... δύο Λίβερπουλ, την ίδια μέρα, σε δύο διοργανώσεις, σε διαφορετική ήπειρο!

Μετά την εντυπωσιακή πρόκριση επί της Άρσεναλ στα πέναλτι, έπειτα από το 5-5 του κανονικού αγώνα, η Λίβερπουλ θα πρέπει να αντιμετωπίσει την Άστον Βίλα στις 17 ή τις 18 Δεκεμβρίου, που έχει οριστεί η αγωνιστική. 

Ωστόσο στις 17 Δεκεμβρίου η Λίβερπουλ θα πρέπει να ταξιδέψει στο Κατάρ, καθώς στις 18 θα αντιμετωπίσει την Αλ Σαάντ για το Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων.

Ο Γιούργκεν Κλοπ απείλησε με αποχώρηση αν δεν βρεθεί μέση λύση, καθώς το πρόγραμμα της Λίβερπουλ είναι εξοντωτικό και ήδη άρχισε συζήτηση ανάμεσα στην αγγλική ομάδα και την Football League. Το πιο λογικό σενάριο είναι να διεξαχθεί ο αγώνας για το Λιγκ Καπ στις 8 Ιανουαρίου, όταν θα γίνονται οι ρεβάνς των άλλων αγώνων. Όμως στις συζητήσεις υπάρχει και μία επιμονή να γίνει κανονικά το πρόγραμμα, καθώς δεν υπάρχουν πολλές ανοιχτές ημερομηνίες.

Αν συμβεί αυτό, ο Κλοπ, που θα πρέπει να επιλέξει 23 ποδοσφαιριστές για την αποστολή στη Ντόχα (ανάμεσά τους και τρεις τερματοφύλακες), θα κληθεί να αφήσει πίσω στην Αγγλία κάποιους ποδοσφαιριστές για να παίξουν στο Μπέρμιγχαμ με την Άστον Βίλα και να ταξιδέψουν την επόμενη μέρα στο Κατάρ, ώστε να είναι διαθέσιμοι είτε στον τελικό, είτε στο ματς για τη διεκδίκηση της τρίτης θέσης. Ο Γερμανός τεχνικός που έκανε 11 αλλαγές στον θρίαμβο επί της Άρσεναλ, θα πρέπει ακόμη κι έτσι να αφήσει μία ομάδα για να παίξει στο Λιγκ Καπ, αλλά και έναν βοηθό του.

Αν συμβεί αυτό πάντως, η Λίβερπουλ θα γράψει ιστορία στα χρονικά του ποδοσφαίρου! 

ΛίβερπουλποδόσφαιροΛιγκ Καπ ΑγγλίαςΑγγλία