Αθλητισμός|31.10.2019 20:30

ΠΑΟΚ: «Κόλλησε» του Σκουρτόπουλου, ο Χαραλαμπίδης στον πάγκο με Ήφαιστο

Newsroom

Μετά από ένα μαραθώνιο επαφών και συζητήσεων οι διοικούντες της ΚΑΕ ΠΑΟΚ αποφάσισαν πως για το επόμενο διάστημα η ομάδα θα πορευτεί έχοντας στον πάγκο της τον βετεράνο καλαθοσφαιριστή Κώστα Χαραλαμπίδη ο οποίος τα τελευταία χρόνια ανήκει στο τεχνικό τιμ του Δικεφάλου.

Μετά το διαζύγιο με τον Κώστα Φλεβαράκη ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε διαπραγματεύσεις με τον Θανάση Σκουρτόπουλο ο οποίος δέχθηκε να ρίξει τις απαιτήσεις του, συμφωνήθηκαν ακόμη και λεπτομέρειες (όπως η εξασφάλιση πριμ, θέματα διαμονής κλπ), όμως μετά από ώριμη σκέψη στον Δικέφαλο αποφάσισαν να κάνουν ένα βήμα… πίσω κρίνοντας πως δεν πρέπει να επιβαρυνθεί επιπλέον ο προϋπολογισμός.

Ο Κώστας Χαραλαμπίδης, μετά από έναν τετ α τετ που είχε με τον πρόεδρο της ΚΑΕ Άρη Καρακούση, δέχθηκε να αναλάβει καθήκοντα πρώτου προπονητή (μέχρι νεοτέρας), ενώ στο πλευρό του θα έχει τον Νίκο Σταυρόπουλο ο οποίος θα λειτουργεί παράλληλα με την ιδιότητα του ως τεχνικός διευθυντής κι ως μέλος του τεχνικού τιμ! Ο Χαραλαμπίδης θα κάνει το ντεμπούτο του ως πρώτος προπονητής στο κρίσιμο βαθμολογικά παιχνίδι του Σαββάτου(2/11) με τον Ήφαιστου Λήμνου.

Το κεφάλαιο «Σκουρτόπουλος» δεν έχει οριστικά κλείσει για τον ΠΑΟΚ σε αυτή την φάση όμως φαίνεται πως η επιλογή αυτή βρίσκεται σε δεύτερο πλάνο.

Την ίδια στιγμή καθυστέρηση υπάρχει και στο θέμα της ολοκλήρωσης της συνεργασίας με τον Γιάνκοβιτς. Ο ΠΑΟΚ έχει στείλει το συμβόλαιο και αναμένει την απάντηση του αθλητή.

Επίσης ,έχει εντοπιστεί μεταγραφικός στόχος για την θέση του πλέι μέικερ.

ΠΑΟΚBasket LeagueμπάσκετΘανάσης Σκουρτόπουλος