Αθλητισμός|02.11.2019 13:00

Super League: «Μάχη» στα Πηγάδια για Ξάνθη και Ολυμπιακό και στη Νέα Σμύρνη για Πανιώνιο και Άρη

Newsroom

Με δύο αγώνες ανοίγει η αυλαία της 9ης αγωνιστικής της Superleague. To κρισιμότερο παιχνίδι διεξάγεται στα Πηγάδια της Ξάνθης, όπου η τοπική ομάδα, που βρίσκεται στην 4η θέση της βαθμολογίας, υποδέχεται τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό, που κέρδισε στο ντέρμπι την ΑΕΚ και μετράει μόνο μία βαθμολογική απώλεια, την εκτός έδρας ισοπαλία με τον Παναθηναϊκό. Το παιχνίδι έχει σημαντικό ενδιαφέρον για την κορυφή, καθώς ο ΠΑΟΚ, που υποδέχεται την Κυριακή (3/11) τον Παναθηναϊκό στην Τούμπα, καραδοκεί. 

Στο άλλο παιχνίδι της ημέρας, ο Πανιώνιος, που βρίσκεται σε δυσχερή θέση, υποδέχεται στη Νέα Σμύρνη τον Άρη, ο οποίος προέρχεται από δύο διαδοχικές νίκες με τον Μίχαελ Ένινγκ στον πάγκο του. 

Πανιώνιος – Άρης

19.30, Novasports2

Στη Νέα Σμύρνη, ο Πανιώνιος που παραμένει στην τελευταία θέση της βαθμολογίας με -2 βαθμούς με τέσσερις διαδοχικές ήττες, αντιμετωπίζει τον Άρη χωρίς τον Μασούρα. Οι Θεσσαλονικείς δεν έχουν προβλήματα και ο Γερμανός Μίχαελ Ένινγκ, που έχει δύο στα δύο στον πάγκο της ομάδας τους, αναμένεται να ξεκινήσει την ίδια ενδεκάδα που επέλεξε στους αγώνες με Ξάνθη και Παναιτωλικό. 

Ξάνθη – Ολυμπιακός

20.00, ΕΡΤ

Ο Ολυμπιακός μετράει τέσσερις συνεχόμενες νίκες, στις οποίες πέτυχε από δύο γκολ, ενώ παραμένει αήττητος σε 18 αγώνες με 17 νίκες και μια ισοπαλία, καθώς τελευταία φορά ηττήθηκε στις 10 Φεβρουαρίου από τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα με 3-1. Η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς έχει σκοράρει φέτος σε όλους τους αγώνες. Ο Πορτογάλος τεχνικός αναμένεται να χρησιμοποιήσει την ενδεκάδα που νίκησε την ΑΕΚ. Με την αποστολή ταξίδεψε στην Ξάνθη και ο Ματιέ Βαλμπουενά. Η Ξάνθη έχασε τα δύο τελευταία παιχνίδια της από Άρη και ΟΦΗ, αλλά και μέσα στην εβδομάδα από τον Απόλλωνα Λάρισας για το Κύπελλο. Φέτος δεν έχει ακόμη ισοπαλία στο πρωτάθλημα. 

Το πρόγραμμα της 9ης αγωνιστικής

Η βαθμολογία μετά από 8 αγώνες

Ξάνθη ΠΑΕSuper League 1ΠανιώνιοςSuperLeagueΟλυμπιακόςΑρηςποδόσφαιρο