Αθλητισμός|02.11.2019 22:54

Super League 1: Χρυσό βαθμό ο Πανιώνιος, ξύπνησε αργά ο Άρης!

Newsroom

Έναν πολύτιμο βαθμό πήρε ο Πανιώνιος από τον Άρη (1-1) κόντρα στη ροή του αγώνα. Η ομάδα του Νίκι Παπαβασιλείου είχε ήρωα τον γκολκίπερ Μαλέρμπ, που ξεκίνησε στην ενδεκάδα επειδή αισθάνθηκε αδιαθεσία ο Κότνικ στο ζέσταμα, ενώ έχασε με σοβαρό τραυματισμό τον Μαξίμοβιτς και έπαιξε με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του νεαρού Μιλόγεβιτς στο 48' με δύο κίτρινες κάρτες στο ίδιο λεπτό. 

Ο Άρης ήλεγχε το παιχνίδι στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, αλλά στο 66' σε μια αντεπίθεση του Πανιωνίου από τακουνάκι του Κόρμπου, ο Μεξικανός Άρτσε άνοιξε το σκορ. Το 1-0 αφύπνισε τους ποδοσφαιριστές του Ένινγκ που βγήκαν μαζικά στην επίθεση και έκλεισαν τον Πανιώνιο στην άμυνά του. 

Στο 85' ο Γάλλος στόπερ Λίντσεϊ Ρόουζ με εξαιρετική τεχνική ισοφάρισε σε 1-1 και ακολούθησε ρεσιτάλ χαμένων ευκαιριών για τους φιλοξενούμενους με επτά τελικές, όπου αναδείχθηκε ήρωας ο Μαλέρμπ και δύο δοκάρια. Στο 87' σε κεφαλιά του Βέλεθ και στο 94' σε κεφαλιά του Τόνσο. 

Χάνει τη σεζόν με κάταγμα περόνης ο Μαξίμοβιτς

Ο Πανιώνιος έχασε με σοβαρό τραυματισμό στο 41' τον Νόβισα Μαξίμοβιτς, που έπαθε κάταγμα σφυρού και περόνης στον αστράγαλο και θα πρέπει να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση. Ο Σέρβος ποδοσφαιριστής θα χάσει την υπόλοιπη σεζόν! 

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Νίκι Παπαβασιλείου): Μαλέρμπ, Λυμπεράκης, Παπανικολάου (83' Ρέντσας), Αραμπούλι, Ευαγγέλου, Μαξίμοβιτς (41' Μιλόγεβιτς) Οικονομίδης, Άρτσε (71' Τσιλούλης), Σταυρόπουλος, Κόρμπος, Παπαγεωργίου

ΑΡΗΣ (Μίχαελ Ένινγκ): Έμαν, Σούντγκρεν (84' Μαντσίνι), Κόρχουτ, Βέλεθ, Ρόουζ, Σάσα, Ματίγια, Φετφατζίδης, Ντιγκινί (78' Λάρσον) Μπρούνο Γκάμα (65' Τόνσο), Ιντέγε

SuperLeagueΠανιώνιοςποδόσφαιροΑρηςSuper League 1