Αθλητισμός|03.11.2019 09:27

Super League 9η αγωνιστική: Οι προβολείς στην Τούμπα για το ΠΑΟΚ - ΠΑΟ

Newsroom

Η αυλαία της 9ης αγωνιστικής άνοιξε με τις ισοπαλίες του Ολυμπιακού στην Ξάνθη και του Πανιώνιου με τον Αρη στη Νέα Σμύρνη και συνεχίζεται με τέσσερα παιχνίδια στο κυρίως... πιάτο.

Από το πρόγραμμα ξεχωρίζει το μεγάλο ντέρμπι της Τούμπας ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και σε Παναθηναϊκό. Ο Δικέφαλος το βράδυ της Κυριακής (3/11. 20.00, PAOK TV) έχει μία μεγάλη ευκαιρία για να εκμεταλλευτεί το στραβοπάτημα του Ολυμπιακού στην Ξάνθη και να πιάσει τους «ερυθρόλευκους» στην πρώτη θέση της βαθμολογίας. Από την άλλη, ο Παναθηναϊκός μετά την εντός έδρας ήττα απέναντι στην ΑΕΛ ψάχνει το restart και γνωρίζει ότι ένα θετικό αποτέλεσμα στην Τούμπα είναι ικανό να διορθώσει το κλίμα.

Ο Αμπέλ Φερέιρα το πιθανότερο είναι να χρησιμοποιήσει τους: Ζίβκοβιτς, Γιαννούλη, Κρέσπο, Ίνγκασον, Μάτος, Αουγκούστο, Μίσιτς, Πέλκα, Μπίσεσβαρ, Λημνιό και Σβιντέρσκι κι ο Γιώργος Δώνης τους: Διούδη, Γιόχανσον, Σένκεφελντ, Πούγγουρα, Ινσούα, Δώνη, Κουρμπέλη, Ζαχίντ, Μπουζούκη, Χατζηγιοβάνη και Μακέντα.

Σημαντικό παιχνίδι θα διεξαχθεί και στο ΟΑΚΑ ανάμεσα σε ΑΕΚ και Ατρόμητο (19.30 Novasports 1HD). Η Ένωση μετά την ήττα στο «Γ. Καραϊσκάκης» θέλει να επιστρέψει στις νίκες, ενώ η ομάδα του Περιστερίου ψάχνει αποτέλεσμα που θα την ανεβάσει ακόμη περισσότερο στην βαθμολογία. Ο Νίκος Κωστένογλου μπορεί να υπολογίζει τον Μάνταλο, όχι όμως και τον Μιχάλη Μπακάκη. Από την άλλη ο Γ. Αναστασίου έχει μοναδικό απόντα τον Μάντσον.

Στο πρώτο χρονικά παιχνίδι της ημέρας η ΑΕΛ υποδέχεται τον ΟΦΗ (15.00 Novasports 1HD) . Οι «βυσσινί» θέλουν να εξαργυρώσουν το διπλό του ΟΑΚΑ, ενώ οι Κρητικοί χωρίς τους Μεγιάδο, Νέιρα θα επιδιώξουν να συνεχίσουν τα θετικά αποτελέσματα, ώστε να παραμείνουν ψηλά.

Τέλος, Παναιτωλικός και Αστέρας Τρίπολης αναμετρούνται στο Αγρίνιο (17.00 ΕΡΤ Sports HD). Η ομάδα του Αγρινίου θα προσπαθήσει να ξεκολλήσει από την προτελευταία θέση, ενώ οι Αρκάδες ζητούν το τρίτο τους σερί τρίποντο.

Πρόγραμμα

ΑΕΛ-ΟΦΗ 15.00 Novasports 1HD

Παναιτωλικός-Αστέρας Τρίπολης 17.00 ΕΡΤ Sports HD

ΑΕΚ-Ατρόμητος 19.30 Novasports 1HD

ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός 20.00 PAOK TV

Βαθμολογία

ποδόσφαιροΠΑΟΚSuperLeagueΠαναθηναϊκός