Αθλητισμός|03.11.2019 17:10

Super League: ΑΕΛάρα με... ανατροπάρα κόντρα στον ΟΦΗ

Newsroom

Σούζα τ' αλογάκι παραμένει επί έξι σερί αγωνιστικές. Η εκπληκτική ΑΕΛ αρνείται να χάσει από τις 22 Σεπτεμβρίου (!) όσες αντιξοότητες κι αν έχει συναντήσει. Το απέδειξε τούτη τη φορά απέναντι στον ΟΦΗ, ο οποίος μολονότι προηγήθηκε 0-2, η ομάδα του Μιχάλη Γρηγορίου έκανε την ολική ανατροπή επικρατώντας 3-2. Το είχε ξανακάνει και στο «Κλ. Βικελίδης» όταν ο Αρης είχε πάρει προβάδισμα δύο τερμάτων (2-0) αλλά οι «βυσσινί» νίκησαν με 3-2.

Το παιχνίδι στο AEL FC Arena ήταν τουλάχιστον συναρπαστικό και θεαματικό. Το σκορ άνοιξε μόλις στο 3' ο Σεμέδο με καταπληκτικό σουτ έξω από την περιοχή έπειτα από βολέ του Γουάλι, ενώ στο 7' ο Τσιλιανίδης με θαυμάσια ατομική ενέργεια έγραψε το 0-2.

Η ΑΕΛ αντέδρασε άμεσα με τον Μόρα στο 14' (1-2), ενώ ισοφάρισε στο 35' αλλά το καταπληκτικό γκολ που πέτυχε ο Ουάρντα ακυρώθηκε ως οφσάιντ έπειτα από παρέμβαση του VAR.

Η ΑΕΛ δεν το έβαλε κάτω και στο 68' ισοφάρισε με αυτογκόλ του Γιαννούλη, στον οποίο προσέκρουσε η μπάλα μετά τη βολίδα του Μιλοσάβλιεβιτς, ενώ το τελικό 3-2 που «απογείωσε» τους οπαδούς της θεσσαλικής ομάδας πέτυχε ο Ντάουντα στο 79'.

Η χρυσή αλλαγή του Γρηγορίου (είχε περάσει στον αγωνιστικό χώρο πριν από τρία λεπτά) δέχθηκε την εξαιρετική πάσα του Ουάρντα και με ιδανικό τελείωμα υπέγραψε την τρελή ανατροπή της ΑΕΛ.

ΑΕΛ: Κρίστινσον, Μιχαήλ, Ουάρντα, Μιλοσάβλιεβιτς, Μόρας, Σεσέροβιτς, Μπέρτος, Κάτσε (82' Φατιόν), Μπράλιτς (63' Ασούμπρε), Νούνιτς (76' Ντάουντα), Στάνκοβιτς.

ΟΦΗ: Γουάλι, Σακόρ (75' Στάικος), Κουτρουμπής, Νάστος, Ναμπί, Σεμέντο, Μαρινάκης, Γιαννούλης, Τσιλιανίδης, Φιγκεϊρέδο, Κοροβέσης (80' Μάνος).

ΕΡΤSuperLeagueΑΕΛποδόσφαιρο