Αθλητισμός|04.11.2019 18:37

Μαρτίνς: «Θα ήθελα να δουλέψω στην Αγγλία», χωρίς εκπλήξεις ο Ολυμπιακός στο Μόναχο

Newsroom

Χωρίς προβλήματα θα αντιμετωπίσει την Μπάγερν ο Ολυμπιακός στο Μόναχο για την 4η αγωνιστική του Champions League. Ο προπονητής των «ερυθρολεύκων», Πέδρο Μαρτίνς, έχει όλους τους ποδοσφαιριστές στη διάθεσή του (με εξαίρεση τον Πάπε Αμπού Σισέ που λείπει εδώ και καιρό) και συμπεριέλαβε στην αποστολή που θα ταξιδέψει στη Γερμανία το πρωί της Τρίτης (5/11) και τους Βαλμπουενά και Μπενζιά.

Αναλυτικά η αποστολή: Σα, Αλέν, Καραργύρης, Ελαμπντελαουί, Μεριά, Σεμέδο, Τοροσίδης, Τσιμίκας, Παπαδόπουλος, Γκασπάρ, Μπενζιά, Γκιλιέρμε, Καμαρά, Μπουχαλάκης, Λοβέρα, Βαλμπουενά, Μασούρας, Ποντένσε, Ραντζέλοβιτς, Ελ Αραμπί, Γκερέρο.

Το όνειρο να εργαστεί στην Αγγλία

Ο Πέδρο Μαρτίνς, μίλησε στην πατρίδα του, την Πορτογαλία, για τη δουλειά που κάνει στον Ολυμπιακό και αναφέρθηκε και στα μελλοντικά του πλάνα. Αναλυτικά όσα είπε: 

Για την μέχρι τώρα πορεία του Ολυμπιακού: «Πιστεύω πως δεν θα μπορούσαμε να τα πάμε καλύτερα. Η απόδοσή μας είναι μέχρι τώρα εξαιρετική, με επτά νίκες και δύο ισοπαλίες στο πρωτάθλημα. Υπάρχει δρόμος ακόμη, γιατί έχουμε και τα playoffs, αλλά θα ήταν παράλογο να ζητήσω κάτι παραπάνω από όσα έχει δώσει η ομάδα ως τώρα». 

Για τις προπονητικές του φιλοδοξίες: «Όταν αισθάνομαι καλά, δεν σκέφτομαι τίποτε άλλο πέρα από την δουλειά μου. Θα ήθελα να δοκιμάσω και σε άλλα πρωταθλήματα, όπως το αγγλικό, αλλά για την ώρα δεν σκέφτομαι κάτι τέτοιο. Και αυτό δεν έχει να κάνει με έλλειψη φιλοδοξιών, αλλά γιατί είμαι χαρούμενος, βρίσκομαι σε μια μεγάλη ομάδα, με έξι εκατομμύρια φιλάθλους που την αγαπούν και μου δίνει τη δυνατότητα να διεκδικώ τίτλους». 

Για το γεγονός ότι το όνομά του ακούγεται συχνά για τους μεγάλους συλλόγους της Πορτογαλίας: «Το θεωρώ φυσιολογικό, όταν υπάρχουν προβλήματα σε μια μεγάλη ομάδα της Πορτογαλίας να γράφεται το όνομά μου, αλλά δεν υπάρχει κάτι πέρα από αυτό. Το βλέπω από απόσταση και ψύχραιμα». 

Για το ενδεχόμενο πώλησης του Σεμέδο: «Σαν προπονητές πάντα είμαστε προετοιμασμένοι για κάτι τέτοιο, ειδικά όταν γνωρίζουμε ότι υπάρχει ανάγκη να πουλήσει η ομάδα για να ενισχύσει το μπάτζετ της. Υπάρχει πολλή κουβέντα για την Μπενφίκα, αλλά δεν είναι μόνο η Μπενφίκα, γιατί γνωρίζω πως πολλές ομάδες ενδιαφέρονται για αυτόν». 

Για την παρουσία των Ποντένσε και Σα: «Είναι χαρά και για μένα που κλήθηκαν στην εθνική Πορτογαλίας. Αποτελεί αποτέλεσμα της σκληρής δουλειάς τους και την ποιότητα της απόδοσης του Ολυμπιακού. Χαίρομαι γι’ αυτούς, γιατί ξέρω πως είναι μεγάλο όνειρό τους να παίξουν με το εθνόσημο».

Το πρόγραμμα του Ολυμπιακού

Τρίτη 5/11
10.00 Αναχώρηση της αποστολής για το Μόναχο.
17.15 (τοπική ώρα) Συνέντευξη Τύπου του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ στη Football Arena Munich με τον Πέδρο Μαρτίνς και τον Κώστα Τσιμίκα.
18.00 (τοπική ώρα) Προπόνηση (ανοιχτή στα ΜΜΕ για 15 λεπτά)

* Η συνέντευξη Τύπου της Μπάγερν Μονάχου είναι προγραμματισμένη για την Τρίτη 5/11 στις 13:00 (τοπική ώρα) στο προπονητικό κέντρο της ομάδας και η προπόνηση της γερμανικής ομάδας ομάδας στις 11:00 (τοπική ώρα) επίσης στο προπονητικό της κέντρο.

Champions LeagueΟλυμπιακόςΜπάγερν ΜονάχουΠέδρο Μαρτίνςποδόσφαιρο