Πρώτη φορά σε πάγκο μετά το... κολάρο ο Ισπανός προπονητής Οσκαρ Γκαρθία
NewsroomΓια πρώτη φορά μετά από ενάμιση χρόνο, όταν και είχε απομακρυνθεί από τον πάγκο του Ολυμπιακού, (έπειτα και από τη γνωστή ιστορία της Τούμπας με το ρολό χαρτιού και το κολάρο!) ο Ισπανός τεχνικός Όσκαρ Γκαρθία βρίσκει και πάλι δουλειά!
Ο 46χρονος είναι ο νέος προπονητής της Θέλτα Βίγο, καθώς θα αντικαταστήσει τον Φράν Εσκριμπά που απολύθηκε έπειτα από την εντός έδρας ήττα με 1-0 από τη Χετάφε.
Στο παρελθόν, πέραν του Ολυμπιακού, έχει εργαστεί σε Σεντ Ετιέν, Ζάλτσμπουργκ, Γουότφορντ, Μακάμπι Τελ Αβίβ, Μπράιτον, την ομάδα Νέων της Μπαρτσελόνα αλλά και τη μικτή Καταλονίας.
Ο Γκαρθία θα κάνει ντεμπούτο στο Καμπ Νου για την 13η αγωνιστική της La Liga, όπου θα αντιμετωπίσει την Μπαρτσελόνα, στην οποία αγωνίστηκε για έξι χρόνια, από το 1993 έως και το 1999.
- Μάρω Κοντού: Το κορίτσι από το Κουκάκι που ένιωθε «περαστική από τη ζωή»
- Μητσοτάκης από Εύβοια: Το ΕΣΥ αλλάζει - Θα παραδώσουμε το καλύτερο εθνικό σύστημα υγείας
- Μία απάντηση για όλα τα «ναι, αλλά...» σας: «Είμαι η Βασιλική, αυτιστική και ζω στην πόλη που πυροβολεί ανθρώπους»
- Μπαράζ αποχωρήσεων στον ΣΥΡΙΖΑ: Ανεξαρτητοποιήθηκαν οι Μεϊκόπουλος, Μαμουλάκης, Κοντοτόλη