Αθλητισμός|05.11.2019 18:18

Πετρούνιας: Το συγκινητικό μήνυμα από τον... χαζομπαμπά των κρίκων (pic)

Newsroom

Η ζωή του Λευτέρη Πετρούνια άλλαξε με τη γέννηση της κόρης του και αυτό φαίνεται από τις πρώτες στιγμές που βιώνει στο μαιευτήριο μαζί με την αγαπημένη του Βασιλική Μιλλούση και το νεογνό που χαίρουν άκρας υγειας.

Ο βασιλιάς των κρίκων έγινε... χαζομπαμπάς των κρίκων και το απολαμβάνει. Δεν παρέλειψε να αναγγείλει το γεγονός και να ευχαριστήσει το νοσηλευτικό προσωπικό.

«Και εκεί που νομίζεις ότι ως αθλητής έχεις ζήσει όλα τα συναισθήματα στη μεγαλύτερη τους ένταση, καταλαβαίνεις ότι η γέννηση του παιδιού σου είναι το μεγαλύτερο, το πιο μοναδικό και το πιο έντονο απ όλα. Είμαστε διπλά ευλογημένοι γιατί και σε αυτό το συναρπαστικό ταξίδι που ξεκίνησε σήμερα είσαστε δίπλα μας», έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Ιnstagram ο Λευτέρης Πετρούνιας.

T

Ευχαρίστησε την κλινική και τους γιατρούς για την άψογη εξυπηρέτηση και τις υπηρεσίες που τους προσφέρουν: «Ευχαριστούμε τον ιατρό μας Παναγιώτη Μπέττα, τη μαία μας Γωγώ και τον Όμιλο ΙΑΣΩ για την υπέροχη εξυπηρέτηση» σημείωσε.

Το συγκινητικό κείμενο συνοδεύτηκε με την πρώτη φωτογραφία της οικογένειας στο μαιευτήριο, στην οποία ο Λευτέρης Πετρούνιας και η Βασιλική Μιλλούση κρατούν στην αγκαλιά τους τη νεογέννητη κόρη τους.

ΣπορΛευτέρης Πετρούνιας