Αθλητισμός|05.11.2019 18:29

«Συναγερμός» στον μπασκετικό Άρη: Συσκέψεις για οικονομική ενίσχυση και αλλαγές

Newsroom

Ο Άρης βρίσκεται στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα της Basket League με μία νίκη σε σύνολο έξι αγώνων(μαζί με Λάρισα και Ρέθυμνο), γεγονός που έχει προκαλέσει άγχος αλλά και εκνευρισμό στην ομάδα. Μετά το τέλος του αγώνα με τον Κολοσσό, φίλαθλοι εξέφρασαν έντονα παράπονα για την εικόνα που παρουσιάζει ο Άρης ενώ  απαίτησαν από τον μεγαλομέτοχο της ΚΑΕ, Δημήτρη Γουλιέλμο να προχωρήσει άμεσα σε διορθωτικές κινήσεις προκειμένου  να βγει από το αδιέξοδο. «Οι οπαδοί έχουν δίκιο, δεν είναι συνηθισμενοι σε τέτοιες καταστάσεις», δήλωσε ο Σούλης Μαρκόπουλος στην διάρκεια της συνέντευξης Τύπου.

Ο κ.Γουλιέλμος έχει στα χέρια του εισηγήσεις για την αντικαταστάση τριών παικτών. Πληροφορίες  αναφέρουν πως η τεχνική ηγεσία δεν είναι ικανοποιημένη από την μέχρι τώρα παρουσία των Τζόρτζε Γκάγκιτς, Γκάρι Τάλτον αλλά και Μίλαν Μιλόσεβιτς. Συνεργάτες του μεγαλομετόχου της ΚΑΕ έθεσαν και θέμα Μαρκόπουλου με τον ίδιο όμως να απορρίπτει κάθε συζήτησης περί αλλαγής του 70χρονου κόουτς.

Η απόφαση για αλλαγές δεν είναι εύκολη καθώς αυτή την στιγμή η κιτρινόμαυρη ΚΑΕ δεν διαθέτει ασφαλιστική και φορολογική ενημερότητα, αναζητούνται χρήματα προκειμένου να ενεργοποιηθεί η συμφωνία διακανονισμού με τον Κάιλ Ουίβερ για άρση του ban ενώ ταυτόχρονα ο Άρης πρέπει να εξυπηρετεί μια σειρά από συμφωνίες που έκανε το καλοκαίρι με πρώην παίκτες της ομάδας. Με λίγα λόγια το ταμείο είναι…μείον. Για αυτό τον λόγο από την αρχή της εβδομάδας έχει ξεκινήσει μια προσπάθεια ενημέρωσης και ενεργοποίησης εξωδιοικητικών παραγόντων με στόχο την συγκέντρωση χρημάτων ώστε ο Άρης να κάνει τις αλλαγές που χρειάζεται και να κερδίζει το χαμένο βαθμολογικά έδαφος. Εξαιρετικά κρίσιμες βαθμολογικά είναι οι αναμετρήσεις που ακολουθούν με Ήφαιστο(εκτός), Περιστέρι(εντός) και Ρέθυμνο(εκτός). Μεγάλη είναι ταυτόχρονα η κριτική που ασκείται στον κ. Γουλιέλμο από φιλάθλους και παράγοντες για τους χειρισμούς του σε όλα τα επίπεδα.

ΑρηςBasket LeagueμπάσκετΔημήτρης Γουλιέλμος