Αθλητισμός|05.11.2019 17:58

Αμερικανοί πεζοναύτες δίνουν αγώνα μπάσκετ στην Αλεξανδρούπολη

Newsroom

Εναν αγώνα διαφορετικό από τους άλλους θα παρακολουθήσουν σε λίγα λεπτά (5/11, 18.00) οι Εβρίτες που θα βρεθούν στο κλειστό γυμναστήριο Μιχάλης Παρασκευόπουλος της Αλεξανδρούπολης.

Θα βρεθούν αντίπαλες η ομάδα μπάσκετ του Μ.Γ.Σ.Εθνικός Αλεξανδρούπολης και ομάδα που αποτελείται από ναύτες και αξιωματικούς του Αμερικανού πολεμικού πλοίου Carson City που κατέπλευσε χθες το απόγευμα στο λιμάνι της Αλεξανδρούπολης.

Πρόκειται για το πρώτο αμερικανικό πολεμικό πλοίο που φτάνει στην Αλεξανδρούπολη και θα παραμείνει στο ακριτικό λιμάνι μέχρι το Σάββατο 9 Νοεμβρίου.

Μετά από επικοινωνία που υπήρξε μεταξύ του πλοιάρχου και του διοικητή της 12ης Μεραρχίας στον Έβρο προγραμματίστηκε ο αγώνας μπάσκετ. Μάλιστα οι Αμερικανοί υποστηρίζουν πως το πλήρωμα τους έχει οργανώσει μία ζηλευτή και δυνατή ομάδα με πεζοναύτες που το κατέχουν το άθλημα.

Το φιλικό είναι πιθανό να παρακολουθήσει και ο Διοικητής των Αμερικανικών Δυνάμεων στην Ευρώπη ο οποίος θα έχει επαφές με τον διοικητή της 12ης Μεραρχίας για την υποστήριξη των αμερικανικών δυνάμεων που θα συνεχίσουν να έρχονται περιοχή, ενώ την Παρασκευή θα επισκεφθεί την Σχολή Ευελπίδων για το συνέδριο των χερσαίων δυνάμεων.  

Ο αγώνας θα μεταδοθεί σε livestreaming από την τηλεόραση του Δέλτα T.V.

ΣπορΑλεξανδρούπολημπάσκετ