Αθλητισμός|06.11.2019 18:55

Νέα συντριβή των Νέων του Ολυμπιακού από την Μπάγερν Μονάχου

Newsroom

Μόλις λίγες ημέρες μετά τη σκληρή γλώσσα που χρησιμοποίησε ο μεγαλομετόχος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης προς την ομάδα Νέων του συλλόγου, οι μικροί του Ολυμπιακού υπέστησαν νέα συντριβή από την αντίστοιχη ομάδα των Βαυαρών.

Μετά το 0-4 του αγώνα που έγινε στις εγκαταστάσεις του Ρέντη και σημαδεύτηκε από τα πρωτοφανή επεισόδια που προκάλεσαν «ερυθρόλευκοι» χούλιγκαν, ο Ολυμπιακός έχασε με 6-0 στο Μόναχο.

Οι «ερυθρόλευκοι» στάθηκαν με αξιοπρέπεια στο πρώτο μέρος, όπου κράτησαν το μηδέν για 43 λεπτά, μέχρι τη στιγμή που ο Τίλμαν άνοιξε το σκορ.

Το β' ημίχρονο άρχισε με τον χειρότερο τρόπο για την ομάδα του Αντώνη Νικοπολίδη, όταν στο 47ο λεπτό ο ο Μπέλιτς αποβλήθηκε για πέναλτι που έκανε, με τον Μέιερ να αυξάνει τον δείκτη του σκορ στο 2-0.

Από εκείνο το σημείο και μετά, το γήπεδο... έγειρε με την Μπάγερν να κάνει φάσεις, όποτε ήθελε. Ο Τζολάκης υπέπεσε σε νέο πέναλτι (71’), με τον Μέιερ να «γράφει» το 3-0.

Ο Γιόχανσον με δύο γκολ σε ένα δίλεπτο (77’-78’) έφτασε το σκορ στο 5-0, ενώ ο επίλογος ήρθε από τον Τίλμαν (83’, 6-0) σε ένα εφιαλτικό απόγευμα για τους Νέους του Ολυμπιακού που δέχθηκαν συνολικά 10 γκολ (δίχως να σκοράρουν) στα δύο ματς με τους Βαυαρούς.

Με αυτή την ήττα, οι Πειραιώτες έμειναν στην τελευταία θέση του ομίλου μόλις με ένα βαθμό μετά από τέσσερις αγωνιστικές και τέρματα 2-13.

Ο Ολυμπιακός αγωνίστηκε με τους: Τζολάκης, Ντουμάνης, Γκοτζαμανίδης, Μποσκουΐδης, Τσέλιος (65’ Αρσενίδης), Βοΐλης (79’ Μπουλάρι), Μαρτίνης (79’ Κατσαβάκης), Μπέλιτς, Φέκκας (51’ Τσαβός), Νεοφυτίδης, Νικόλης (46’ Κεραμιδάς).

Μπάγερν ΜονάχουΟλυμπιακόςποδόσφαιρο