Αθλητισμός|06.11.2019 19:31

Youth League: Δυσκολεύει η πρόκριση για τον ΠΑΟΚ μετά την ήττα στο Κίεβο

Αντώνης Τσακαλέας

Ο ΠΑΟΚ έχει ένα βούνο να ανέβει στο δρόμο για την επόμενη φάση του Youth League, καθώς ηττήθηκε με 3-0 από την Ντινάμο στο Κίεβο, και θα πρέπει να ανατρέψει τα δεδομένα για να πάρει εκείνος το εισιτήριο της πρόκρισης.

Οι «ασπρόμαυροι» δέχθηκαν στο πρώτο ημίχρονο δυο γκολ από ισάριθμες εκτελέσεις πέναλτι, ενώ στο δεύτερο μέρος ήρθε και τρίτο γκολ για τους Ουκρανούς, στο 76'. Πιο συγκεκριμένα, το 1-0 ήρθε στο 10'  με τον Τσιτασβίλι να μετατρέπει σε γκολ το πέναλτι που κέρδισε ο Ισααϊένκο μετά την ανατροπή του από τον Μιχαηλίδη και στο 45' ο Τσιτασβίλι ευστόχησε και πάλι σε πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος, αυτή τη φορά από τον Πανίδη. Το τελικό 3-0 ήρθε από τον Ναντόλσκι.

Η ομάδα των Πάμπλο Γκαρσία και Μίροσλαβ Σνάουτσνερ - που πέρυσι είχε φτάσει και πάλι σε αυτή τη φάση όταν και είχε αποκλειστεί από την Τότεναμ - θα ψάξει το θαύμα στον επαναληπτικό του σταδίου της Τούμπας που θα γίνει στις 27 Νοεμβρίου.

ΠΑΟΚ: Ταλιχμανίδης, Καλουτσικίδης, Μιχαηλίδης, Παναγιώτου, Ταχάτος, Θεοδορίδης, Τσιγγάρας, Τσοπούρογλου (46' Γροσίδης), Δούμτσης (74' Πουρνάρας), Τζόλης, Πανίδης (46' Κούτσιας).

Ντιναμό Κιέβου: Νεστσέρετ, Μπιλοβάρ, Μπιλοσέβσκι (46' Οκόρο), Ισαϊένκο, Τσιτασβίλι (79' Γεφιμένκο), Ζαμπάρνι, Ναντόλσκι, Μικαϊλένκο(22' Βολόσιν), Σουλιάνσκι, Σκόρκο, Βιβτσαρένκο. 

ΠΑΟΚποδόσφαιρο