Αθλητισμός|07.11.2019 16:00

Ολυμπιακός: Θέλει να κάνει restart απέναντι στην Αναντολού Εφές-Το πρόγραμμα

Newsroom

Την επιστροφή του στα θετικά αποτελέσματα επιδιώκει ο Ολυμπιακός απέναντι στην Αναντολού Εφές (21.00,  Novasports2HD) για την 7η αγωνιστική της Euroleague.

Αυτό είναι το δεύτερο συνεχόμενο εντός έδρας παιχνίδι για τους ερυθρόλευκους μετά την ήττα από την Μακάμπι. Ο Ολυμπιακός από την αρχή της σεζόν αναζητά σταθερότητα, καθώς δείχνει ικανός για το καλύτερο(νίκη πριν από 7 ημέρες στην Μόσχα απέναντι στην ΤΣΣΚΑ) αλλά και το χειρότερο (ήττα 48 ώρες μετά, με κατεβασμένα χέρια από την Μακάμπι). Η ομάδα του Πειραιά έχει δυο θετικά αποτελέσματα σε σύνολο έξι αγώνων.

Πρώτο βιολί της Εφές είναι, φυσικά, ο Σέιν Λάρκιν με 17,8 πόντους ανά ματς. Ακολουθεί ο Μίτσιτς με 16π. ο Ντάνστον με 11,7π. και 6,3 ριμπάουντ κι ο Σιμόν με 9,7π. Με πολλές διακυμάνσεις και φέτος η απόδοση του Κρις Σίνγκλετον.

«Η Εφές έχει πολύ ποιοτικά γκαρντ, πρέπει να τους περιορίσουμε όσο μπορούμε, έχουν ταλέντο, πρέπει να τους δυσκολέψουμε την ζωή. Επιθετικά πρέπει να έχουμε συνέπεια, όχι όπως στο τελευταίο παιχνίδι, πρέπει να είμαστε συγκροτημένοι, να παίξουμε καλό μπάσκετ», δήλωσε ο Κεστούτις Κεμζούρα και πρόσθεσε: «Οι Ρότσεστι και Ριντ γίνονται καλύτεροι, μπαίνουν στην ομάδα, τα πάνε καλά, δεν είναι εκεί που πρέπει, θέλουν χρόνο, αλλά θα είναι έτοιμοι να βοηθήσουν. Πιστεύω ότι πρέπει να λειτουργήσει ο εγωισμός των παικτών. Πρέπει να παίζουμε στο 100%.Τέλος στα λόγια, πρέπει να δείξουμε αντίδραση στο παρκέ».

Ο τεχνικός της Εφές Εργκίν Αταμάν από την πλευρά του είπε: «Την περασμένη εβδομάδα δεν μπορέσαμε να παίξουμε καλά στην Αθήνα(σ.σ. απέναντι στον Παναθηναϊκό). Τώρα βρισκόμαστε ξανά στην ίδια πόλη και παίζουμε και πάλι απέναντι σε έναν πολύ δύσκολο αντίπαλο. Θα πρέπει να παίξουμε δυνατά και με συνέπεια αν θέλουμε να κερδίσουμε τον Ολυμπιακό. Ειδικότερα θα πρέπει να έχουμε καλή κυκλοφορία της μπάλας χωρίς λάθη και να βρούμε τα κατάλληλα σουτ.

Ο Ολυμπιακός διαθέτει παίκτες μεγάλης ποιότητας και προσωπικότητες, όπως ο Σπανούλης, ο Μιλουτίνοφ και ο Πρίντεζης, που γνωρίζουν από μεγάλα παιχνίδια. Για να νικήσουμε θα πρέπει να παίξουμε καλό και σωστό μπάσκετ». Η Εφές θα διεκδικήσει απέναντι στον Ολυμπιακό την 5η νίκη της σεζόν.

Το πρόγραμμα της 7ης αγωνιστικής

Πέμπτη 7/11

19.00 Ζενίτ – Χίμκι, Novasports1HD

20.00 Ερυθρός Αστέρας – Ρεάλ Μαδρίτης, Novasports4HD

21.00 Ολυμπιακός – Αναντόλου Εφές, Novasports2HD

21.05 Μακάμπι Fox Τελ Αβίβ, Novasports3HD

21.45 Αρμάνι Μιλάνο – Μπασκόνια, Novasports1HD

Παρασκευή 8 /11

19.45 Φενερμπαχτσέ – Μπάγερν Μονάχου, Novasports3HD

20.00 Ζάλγκιρις - Μπαρτσελόνα, Novasports5HD

21.30 Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ - Βαλένθια, Novasports1HD

21.45 Βιλερμπάν – ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Novasports3HD.

ΟλυμπιακόςμπάσκετΑναντολού ΕφεςEuroleague