Αθλητισμός|27.11.2018 23:45

Σκηνές ντροπής στο ΟΑΚΑ - Κίνδυνος βαριάς καμπάνας για την ΑΕΚ (pics)

Newsroom

Σοβαρότατα επεισόδια ανάμεσα σε οπαδούς της ΑΕΚ και του Αγιαξ σημειώθηκαν πριν από την έναρξη του ποδοσφαιρικού αγώνα για το Champions League στο Ολυμπιακό στάδιο.

Οπαδοί της «Ενωσης» ήρθαν σε σύγκρουση με οπαδούς του Αγιαξ, ενώ στα επεισόδια εμπλέκονται και οπαδοί του Παναθηναϊκού και της Βίσλα Κρακοβίας. Οι χούλιγκαν πέταξαν μολότοφ και κροτίδες, ενώ τα ΜΑΤ που βρίσκονταν στο ενδιάμεσο των εξεδρών «εισέβαλαν» στο σημείο όπου κάθονταν οι Ολλανδοί. 

Η ένταση κράτησε περισσότερο από 10 λεπτά και ήταν συνέχεια των επεισοδίων που σημειώθηκαν την Δευτέρα (26/11) στο Πεδίο του Αρεως, με τη συμμετοχή οπαδών της ΑΕΚ, του Παναθηναϊκού και του Αγιαξ. Τα επεισόδια, σε μικρότερη ένταση, επαναλήφθηκαν και στο ημίχρονο του αγώνα, όταν οι οπαδοί των δύο ομάδων εκτόξευσαν καθίσματα από τη μία πλευρά στην άλλη.

Είναι δεδομένο πως με τα παραπάνω επεισόδια θα ασχοληθεί η UEFA και η τιμωρία για τις δύο ομάδες θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη. η ΑΕΚ μάλιστα θα πρέπει να ανηυσυχεί ιδιαίτερα, καθώς θεωρείται «υπότροπη» από την Ομοσπονδία, ενώ πρόσφατα τιωρήθηκε με πρόστιμο για τα γεγονότα στον αγώνα με την Μπάγερν.

Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για οκτώ Ολλανδούς οπαδούς τραυματίες.

Δείτε τις εικόνες ντροπής από το ΟΑΚΑ μέσα από τον φωτογραφικό φακό του Intime: 

ΑΕΚεπεισόδιαΟΑΚΑΑγιαξChampions League