Αθλητισμός|07.11.2019 17:23

Premier League: Ο φίλαθλος που σάρωσε στο στοίχημα, ποντάρει πάλι στη Λέστερ!

Newsroom

Πριν από τέσσερα χρόνια μετά από μερικά ποτά σε διακοπές στην Κορνουάλη, ο Λι Χέρμπερτ, πόνταρε στο απίστευτο στοίχημα με ποσοστό 5000 προς 1, ενώ ακόμη δεν είχε αρχίσει το πρωτάθλημα της Premier League, να κατακτήσει τον τίτλο η Λέστερ!

Στο τέλος της σεζόν, ενώ οι «Αλεπούδες» κατακτούσαν το πρωτάθλημα, ο Χέρμπερτ εξαργύρωσε ένα μεγάλο μέρος του στοιχήματος μπροστά στον κίνδυνο να χάσει όλα τα χρήματα, ωστόσο εισέπραξε 20.000 λίρες με τις οποίες αγόρασε ένα αυτοκίνητο που του έλειπε και πήρε διακοπές πολυτελείας. 

Αυτή τη φορά επέστρεψε και ποντάρει πάλι πάνω στη Λέστερ. Βέβαια όχι με το εντυπωσιακό 5000-1, αλλά με 300-1 και 250-1. Ήδη πόνταρε 30 λίρες σε τρία στοιχήματα, να κερδίσει η Λέστερ τον τίτλο, να τερματίσει στην πρώτη τετράδα και στην πρώτη εξάδα. Προσδοκά ότι θα κερδίσει ακόμη 7.500 λίρες. 

«Ως φίλαθλος της Λέστερ, ακόμη κι αν δεν κέρδιζα ούτε μία πένα, θα πανηγύριζα έξαλλα για την κατάκτηση του τίτλου. Όμως οι οπαδοί της Λέστερ αγαπάμε την ομάδα που χτίζει ο Μπρένταν Ρότζερς και πιστεύουμε ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε. Η Λίβερπουλ και η Μάντσεστερ Σίτι είναι πιο δυνατές από μας, αλλά ποτέ δεν ξέρεις. Υπάρχει ένα αίσθημα παρόμοιο με εκείνο του 2016...», δήλωσε. 

ποδόσφαιροστοιχήματαΛέστερPremier League