Αθλητισμός|07.11.2019 20:49

Ειρωνική απάντηση NOVA στον ΠΑΟΚ: «Οι ώρες έναρξης δεν γίνονται γιο-γιο»

Newsroom

Έντονη δυσαρέσκεια υπάρχει στις τάξεις της ΠΑΕ ΠΑΟΚ με αφορμή την απόφαση της Nova να βάλει… φρένο στην επιθυμία των «ασπρόμαυρων» να μεταφερθεί το παιχνίδι του Σαββάτου (9/11) με τον ΟΦΗ στο Γεντί Κουλέ μισή ώρα νωρίτερα, κοινώς στις 19.00 αντί για τις 19.30, καθώς έκριναν πως θα εξυπηρετούσε καλύτερα...

Ο ΠΑΟΚ απευθύνθηκε πρωτίστως στον ΟΦΗ, ως όφειλε, εισπράττοντας άμεσα θετική απάντηση στο αίτημα και κατόπιν στη Super League 1, ωστόσο, βρήκε... μπλόκο από την Nova, η οποία άναψε «κόκκινο» στο αίτημα του Δικεφάλου.

Το συνδρομητικό κανάλι εν τέλει πήρε θέση για το θέμα που προέκυψε, με εμφανώς ειρωνική διάθεση, αναφέροντας μεταξύ άλλων πως «οι ώρες διεξαγωγής των αγώνων δεν μπορούν να γίνονται γιο-γιο».

Aναλυτικά η ανακοίνωση της Nova:

«Οι ώρες και ζώνες των αγώνων του ελληνικού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου είναι προκαθορισμένες με την διοργανώτρια αρχή Super League 1 από την αρχή της σεζόν, όπως γίνεται  για περισσότερα από δέκα χρόνια, με αποκλειστικό σκοπό τη δημιουργία "ραντεβού" με τους τηλεθεατές. 

Αλλαγές στις ζώνες έχουν καταγραφεί, είναι όμως ελάχιστες και αφορούν ανυπέρβλητους λόγους, που συνδέονται με την οργάνωση διεξαγωγής αγώνων (προσφάτως λόγω VAR ή για λόγους ασφαλείας και δημόσιας τάξης).

Οπως είναι ήδη γνωστό τόσο στους φιλάθλους, όσο και στις ίδιες τις ΠΑΕ , στο "Θ. Βαρδινογιάννης" ήδη έχουν αγωνιστεί τη φετινή σεζόν στις καθορισμένες τηλεοπτικές ώρες, οι ΠΑΕ Παναιτωλικός, Αστέρας Τρίπολης, Πανιώνιος  και Ξάνθη. Τυχόν αλλαγή της ζώνης μετάδοσης του εν λόγω αγώνα χωρίς ανυπέρβλητο λόγο, θα σήμαινε ότι για λόγους ισονομίας θα έπρεπε να δεχτεί η Nova και η διοργανώτρια αρχή Super League 1 τυχόν αιτήματα από έτερες ΠΑΕ που δεν έχουν ακόμα αγωνιστεί στο Ηράκλειο.

Πηγή: Sdna.gr

ΠΑΟΚποδόσφαιροNova