«Αγια-Σοφιά»: Αυτή είναι η εικόνα από το νέο γήπεδο της ΑΕΚ (vid)
NewsroomΕχουν περάσει 16 χρόνια από τότε που γκρεμίστηκε το γήπεδο της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια. Το «ορφανό» οικόπεδο έμεινε για θυμίζει ότι κάποτε εκεί υπήρχε η ιστορική έδρα της Ενωσης. Με το πέρασμα των χρόνων, η εικόνα εγκατάλειψης έγινε συνήθεια για τους περαστικούς, τους κατοίκους της περιοχής, ακόμη και τους οπαδούς της ΑΕΚ, που είχαν πάψει πια να πιστεύουν ότι θα ξαναδούν γήπεδο στα… πάτρια εδάφη.
16 χρόνια μετά όμως, η εικόνα έχει αλλάξει πλήρως. Ο εφιάλτης έχει μετατραπεί σε όνειρο για τους φίλους των «κιτρινόμαυρων καθώς η κατασκευή του νέου γηπέδου της ΑΕΚ προχωρά σταθερά.
Η ΠΑΕ ΑΕΚ έδωσε στη δημοσιότητα ένα σύντομο video που δείχνει την πορεία των εργασιών και σε ποια φάση βρίσκεται το έργο της «Αγιάς Σοφιάς». Ηδη οι εξέδρες και ο βασικός σκελετός έχουν χτιστεί, ενώ οδεύουν προς ολοκλήρωση και οι εργασίες στο σκέπαστρο.
Δείτε το video:
Το γήπεδο εκτιμάται ότι θα δοθεί προς χρήση κατά τη διάρκεια της σεζόν 2020-21.
- Πανελλήνιες 2026: Οι απαντήσεις σε Αρχαία, Μαθηματικά και Βιολογία - Τι λένε οι ειδικοί για τα θέματα
- Ξεκινά το Ταμείο Καινοτομίας στα φάρμακα για άμεση πρόσβαση στις νέες θεραπείες: Πρόεδρος η Νάντια Γκογκοζώτου - Όλα τα ονόματα
- Μεγάλη φωτιά σε διαμέρισμα στον Κορυδαλλό με έναν εγκλωβισμένο - Ακούγονται εκρήξεις
- Κλάματα και... χοροπηδήματα: Η αντίδραση από τις πρωταθλήτριες την Βόρειας Κορέας όταν είδαν τον Κιμ Γιονγκ Ουν