Έφυγε από τη ζωή ο πρώην προπονητής του ΠΑΟΚ Χάιντς Χέερ
NewsroomΟ Χάιντς Χέερ γνωστός από τη θητεία του στον πάγκο του ΠΑΟΚ κατά τη διετία 1981-1983, αλλά και τη σύντομη σχετικά παρουσία του στην τεχνική ηγεσία του Εθνικού και του Ολυμπιακού έφυγε σήμερα (8/11) από τη ζωή σε ηλικία 81 ετών.
Ο Χέερ έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στις Ακαδημίες της Μπάγερν στην οποία έκανε και το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο. Στην Μπάγερν έπαιξε για έξι χρόνια ενώ επίσης συνεργάστηκε με την Μπόχουμ και την Τβέντε.
Ως προπονητής εργάσθηκε στην Μπόχουμ, στην Έσεν στη Φορτούνα και στην Ντούισμπουργκ. Το 1981 ήρθε στην Ελλάδα για λογαριασμό του Εθνικού, όμως δεν έμεινε για πολύ. Μετακόμισε στη Θεσσαλονίκη για τον ΠΑΟΚ, όπου συνέβαλε στη δημιουργία ενός αξιόμαχου συνόλου, το οποίο, άλλωστε, το 1985 κατέκτησε το πρωτάθλημα. Μετά το ΠΑΟΚ έκανε ένα σύντομο πέρασμα από τον Ολυμπιακό. Στη συνέχεια ανέλαβε η Νυρεμβέργη, όπου εργάσθηκε για μια 4ετία. (1984-88). Αυτός ήταν και ο τελευταίος σταθμός της καριέρας του.
- Εφιάλτης για 38χρονη στη Βρετανία: Πήγε να φτιάξει φτηνά τα δόντια της στην Τουρκία και τα... έχασε όλα
- Σάλος με αναισθησιολόγο που εμφανίζεται σε βίντεο να ζητά «φακελάκι» - Τον απομάκρυνε ο Άδωνις Γεωργιάδης
- Λύθηκε μυστήριο 39 ετών στη Βιρτζίνια: Ποιος είναι ο Τσαρλς Μπέρι που συνελήφθη για τον βιασμό και τη δολοφονία 22χρονης
- Έρχεται «λουκέτο» 20 ημερών στη γραμμή Αθήνα-Θεσσαλονίκη για τα έργα αποκατάστασης μετά τον Daniel