Αθλητισμός|09.11.2019 15:07

Κύπελλο Ελλάδος Μπάσκετ : Τρεις αναμετρήσεις για την προημιτελική φάση-Το πρόγραμμα

Newsroom

Η Basket League παίρνει… ρεπό αυτό το Σαββατοκύριακο δίνοντας την σκυτάλη στην διοργάνωση του Κυπέλλου. Τρεις αναμετρήσεις περιλαμβάνει το σημερινό(9/11) πρόγραμμα της προημιτελικής φάσης  που ολοκληρώνεται την Κυριακή(10/11) με την αναμέτρηση του Προμηθέα με τον Παναθηναϊκό.

Αναλυτικότερα, η ΑΕΚ υποδέχεται το Ρέθυμνο που λίγες ημέρες πριν έκανε την έκπληξη παίρνοντας το εισιτήριο της πρόκρισης για τους «16» κερδίζοντας τον Κολοσσό με 75-65 έχοντας για κορυφαίο τον Κόνερ Φράνκαμπ. Θυμίζουμε πως στις 27 Οκτωβρίου η ΑΕΚ είχε γνωρίσει μια οδυνηρή εκτός έδρας ήττα από το Ρέθυμνο με 75-67. «Θα παίξουμε χωρίς πίεση, με στόχο να απολαύσουμε το παιχνίδι και να εμφανιστούμε ανταγωνιστικοί σε ένα ματς τελείως διαφορετικό από το ματς του πρωταθλήματος», δήλωσε ο τεχνικός του Ρεθύμνου Βαγγέλης Ζιάγκος. Σε καλή κατάσταση βρίσκεται η ΑΕΚ που προέρχεται από νίκες σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Το Περιστέρι που προέρχεται από δυο συνεχόμενες ήττες απέναντι σε Προμηθέα και Νίζνι υποδέχεται τον Ήφαιστο Λήμνου που επίσης προέρχεται από βαριά ήττα στην Θεσσαλονίκη κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Ο Δικέφαλος του Βορρά από την πλευρά του αντιμετωπίζει στο Αιγάλεω τον Διαγόρα Δρυοπιδέων (ομάδα της Α2) που έκανε την έκπληξη κερδίζοντας στα προηγούμενα παιχνίδια Πανιώνιο και Λάρισα.

«Είναι ένα παιχνίδι που κρύβει πολλούς κινδύνους και σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να επαναπαυτούμε στη διαφορά μίας κατηγορίας που μας χωρίζει από τον Διαγόρα. Όσοι ενδεχομένως το έκαναν το πλήρωσαν», δήλωσε ο τεχνικός του ΠΑΟΚ Κώστας Χαραλαμπίδης.

Το πρόγραμμα των αγώνων Κυπέλλου(φάση 16)

Σάββατο 9 Νοεμβρίου

Στ. Βενέτης 17:00 Διαγόρας Δρυοπιδέων-ΠΑΟΚ (ΕΡΤ3)

Α.Παπανδρέου 20:00 Περιστέρι-Ήφαιστος Λήμνου (EΡΤ Sports)

ΟΑΚΑ 18:00 ΑΕΚ-Ρέθυμνο(EΡΤ Sports)

Κυριακή 10 Νοεμβρίου

Δ. Τόφαλος 17:15 Προμηθέας Π.-Παναθηναϊκός (ΕΡΤ1).

ΡέθυμνοΚύπελλο ΕλλάδαςμπάσκετΠεριστέριΠΑΟΚΑΕΚΉφαιστος Λήμνου