Αθλητισμός|09.11.2019 20:47

Επιστροφή στις νίκες για τον εντυπωσιακό Βόλο που... βύθισε τον Παναιτωλικό

Newsroom

Σαν να μην έφτανε στον Βόλο ότι προερχόταν από πέντε σερί ήττες στη Super League, βρέθηκε και δύο φορές σε δύσκολη θέση στη διάρκεια του αγώνα με τον Παναιτωλικό για την 10η αγωνιστική. Κι όμως η ομάδα του Χουάν Φεράνδο είχε τα ψυχικά αποθέματα για να μετατρέψει αρχικά το 0-1 σε 2-1, αλλά κι εν συνεχεία όταν δέχθηκε πολύ άμεσα την ψυχρολουσία της ισοφάρισης (2-2), να σκοράρει ξανά και να πανηγυρίσει μια σπουδαία επικράτηση (3-2).

Και δεν είναι μόνο το τρίποντο που κατέκτησε η νεοφώτιστη ομάδα του Βόλου, βάζοντας τέλος σε ένα ιδιαίτερα αρνητικό σερί, αλλά και το +9 με το οποίο αποσπάστηκε από την ομάδα του Αγρινίου. Οι δυο τους άλλωστε πιθανώς θα σμίξουν και στα πλέι άουτ για τον υποβιβασμό...

Το σκορ άνοιξε για τον Παναιτωλικό στο 39' ο Σανιά με θαυμάσια ενέργεια και ωραίο διαγώνιο σουτ, αλλά ο Βόλος απάντησε (1-1) στο 55' με εκπληκτική εκτέλεση φάουλ του Χουάν Μουνίθ. Ο Μελίσσας κράτησε όρθιους τους Θεσσαλούς με τρομερή διπλή απόκρουση κι ακολούθως οι ισορροπίες άλλαξαν με την αποβολή του Σίεστεντ με δεύτερη κίτρινη κάρτα στο 64'.

Αμέσως μετά, ο Βόλος πήρε προβάδισμα (2-1) με κεφαλιά του νεοεισελθόντα Μάντζη, αλλά ο Παναιτωλικός -παρά το αριθμητικό μειονέκτημα- ισοφάρισε (2-2) στο 67' με σουτ του Αριγίμπι κι αφού προηγουμένως η μπάλα άλλαξε πορεία χτυπώντας σε πόδι αμυντικού.

Την τελευταία λέξη όμως την είχε ο πολύπειρος Γέντρισεκ, ο οποίος στο 78' «έγραψε» το τελικό 3-2 και χάρισε στον Βόλο την τρίτη του νίκη στο πρωτάθλημα αλλά άφησε και τον Παναιτωλικό δίχως επικράτηση, καθώς όλους κι όλους έχει τρεις βαθμούς από ισάριθμες ισοπαλίες.

Βόλος (Φεράνδο): Μελίσσας, Ντεντάκης, Βιγιάρες, Δημόπουλος, Φεράρι, Τσοκάνης, Μπαλογιάννης (46' Μάντζης), Τόρες (71' Μαξ), Μουνίθ, Ζοάο, Γέντρισεκ.

Παναιτωλικός (Χάβος): Γιαννακόπουλος, Μαρσιάλ, Γιοβάνοβιτς, Λουσέρο (46' Μπάλμπι), Ντίας, Ντάλσιο (82' Ζοάν), Μιμίτο (66' Τσιγγάρας), Σανιά, Σίεστεντ, Ταχάρ, Αριγίμπι

SuperLeagueποδόσφαιροΠαναιτωλικόςΒόλος ΝΠΣ