Αθλητισμός|09.11.2019 22:36

Premier League: Η απίθανη Λέστερ ονειρεύεται και πάλι τίτλο! (vid)

Newsroom

Τίποτα δεν σταματά τη Λέστερ που θυμίζει ξανά την απίθανη πορεία που πραγματοποίησε το 2016, οπότε κατέκτησε τον τίτλο της Premier League. Οι «Αλεπούδες» που επικράτησαν 2-0 και της Αρσεναλ χάρη σε γκολ του Βάρντι και του Μάντισον στο 68' και στο 75', σκαρφάλωσαν στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας (έχοντας ένα ματς περισσότερο από τη Μάντσεστερ Σίτι που έχει έναν βαθμό λιγότερο).

Μάλιστα, η ομάδα του Μπρένταν Ρότζερς, βάσει αποτελεσμάτων, διανύει καλύτερη πορεία συγκριτικά με τη χρονιά του πρωταθλήματος! Ωστόσο η Λίβερπουλ βρίσκεται στο +5 καθώς, έπειτα από 11 αγωνιστικές έχει μόλις μια βαθμολογική απώλεια (μια ισοπαλία).

Οι Κόκκινοι υποδέχονται στο Ανφιλντ το απόγευμα της Κυριακής (10/11, 18.30) τη Σίτι στο ντέρμπι κορυφής που δεν αποκλείεται να παίξει καταλυτικό ρόλο στη μάχη για τον τίτλο.

Πάντως ιδιαίτερα ανταγωνιστική πλέον δείχνει και η νεανική Τσέλσι του Φρανκ Λάμπαρντ, που επικράτησε 2-0 της Κρίσταλ Πάλας και βρίσκεται μαζί με την Λέστερ ψηλά στη βαθμολογία. Τα γκολ για τους Μπλε πέτυχαν ο Εϊμπραχαμ και ο Πούλισιτς.

Αντιθέτως, η Τότεναμ συνεχίζει τις χαμηλές πτήσεις στην Premiership καθώς δεν νίκησε ούτε τη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ εντός έδρας (1-1).

Αποτελέσματα

Βαθμολογία

ΑρσεναλΛέστερPremier LeagueΤσέλσι