Αθλητισμός|10.11.2019 00:00

Αριστουργηματικός Μέσι: Χατ τρικ με δύο μαγικές εκτελέσεις φάουλ (vids)

Newsroom

Η Ρεάλ Μαδρίτης σκόρπισε τρόμο απέναντι στην Εϊμπαρ την οποία διέλυσε εκτός έδρας με 4-0 αλλά λίγο αργότερα ο Λιονέλ Μέσι απάντησε προκαλώντας δέος. Ο Αργεντινός σούπερ σταρ παίζοντας μόνος του τη Θέλτα στο Καμπ Νόου, οδήγησε την Μπαρτσελόνα στη νίκη (4-1) πετυχαίνοντας ένα εκπληκτικό χατ τρικ.

Ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής στην πλανήτη άνοιξε το σκορ στο 23' με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι, ενώ στη συνέχεια πέτυχε γκολ με δύο αριστουργηματικές εκτελέσεις φάουλ στο 45' και στο 48'. Η ομάδα του Βίγο το μόνο που κατάφερε ήταν να ισοφαρίσει προσωρινά (1-1) στο 42' με τον Ολάθα και πάλι με φάουλ, ενώ το τελικό 4-1 διαμόρφωσε ο Μπουσκέτς στο 85'.

Δείτε το 2-1 του Μέσι με φάουλ

Μάλιστα ο απίθανος Μέσι, που πλέον σκοράρει από φάουλ λες και σουτάρει... πέναλτι, έφτασε τα 52 γκολ από απευθείας εκτελέσεις φάουλ!

Δείτε το 3-1 του Μέσι με φάουλ

Προηγουμένως, η Ρεάλ είχε κάνει περίπατο στην έδρα της Εϊμπαρ χάρη σε δύο γκολ του Μπενζεμά, ένα του Ράμος κι ένα του Βαλβέρδε. Οι «αιώνιοι» αντίπαλοι στην Ισπανία ισοβαθμούν στην κορυφή έπειτα από 12 αγωνιστικές, ενώ εκκρεμεί και το αναβληθέν μεταξύ τους ματς για τις 18/12.

Δείτε highlights από το Μπαρτσελόνα - Θέλτα

Δείτε highlights από το ματς Εϊμπαρ - Ρεάλ Μαδρίτης

Αποτελέσματα

Βαθμολογία

ποδόσφαιροΡεαλ ΜαδρίτηςLa LigaΜπαρτσελόναΛιονέλ Μέσι