Αθλητισμός|10.11.2019 17:06

Αστεράτος ο Αρης - Παρέμεινε αήττητος επί των ημερών του Ενινγκ

Newsroom

Ο Αρης είχε την ευκαιρία να «καθαρίσει» εύκολα το παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης καθώς προηγήθηκε νωρίς στο σκορ με 2-0. Ωστόσο ένα γκολ της αρκαδικής ομάδας, προτού κλείσει το ημίχρονο, αλλά και η αποβολή του γκολκίπερ Εμαν λίγο πριν από το φινάλε, έδωσε δραματικό τόνο στην επικράτηση των Κιτρίνων με 2-1.

Ο 21χρονος τερματοφύλακας Τσιλιγγίρης πέρασε στο γήπεδο εν μέσω αποθέωσης για να πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του στη Super League κι εν τέλει κράτησε το μηδέν στο διάστημα που αγωνίστηκε. Ο Αρης παρέμεινε αήττητος επί των ημερών του Γερμανού κόουτς Μίχαελ Ενινγκ για τέταρτο συνεχόμενο ματς (τρεις νίκες και μια ισοπαλία) και πλησίασε ακόμη περισσότερο στον στόχο της εισόδου στα πλέι οφ.

Ο Σάσα άνοιξε το σκορ για τον Αρη μόλις στο 5' με κεφαλιά, ενώ στο 34' ο Ντιγκινί με εξαιρετικό τελείωμα«έγραψε» το 2-0. Ο Λουίς Φερνάντεθ μείωσε στο 41' με κεφαλιά αλλά το 2-1 δεν άλλαξε μέχρι το φινάλε μολονότι το παιχνίδι απέκτησε χαρακτήρα θρίλερ.

Και αυτό διότι στο 89' ο Αρης έμεινε με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Εμαν, ο οποίος έπιασε την μπάλα εκτός περιοχής. Ο διαιτητής αρχικά τιμώρησε με κίτρινη τον γκολκίπερ των Κιτρίνων αλλά έπειτα από παρέμβαση του VAR τον απέβαλε με απευθείας κόκκινη.

Αρης (Ενινγκ): Έμαν, Κόρχουτ, Σούντγκρεν, Δεληζήσης, Ρόουζ, Σάσα, Ματίγια, Γκάμα (71' Αμπού Μπα), Ντιγκινί (90' Τσιλιγγίρης), Φετφατζίδης (79' Τόνσο), Ιντέγε.

Αστέρας Τρίπολης (Μπ. Χιμένεθ): Παπαδόπουλος, Κώτσιρας, Ματρικάρντι (28' Μπόρχα Φερνάντεθ), Τασουλής, Σουάρεζ, Βαλιέντε, Μουνάφο (58' Σίτο), Καπίγια, Μαρκ Φερνάντεθ (65' Ριέρα), Τεξέιρο, Μπαράλες.

Αστέρας ΤρίποληςποδόσφαιροΑρηςSuperLeague