Αθλητισμός|10.11.2019 19:08

Ξανά στην κορυφή ο Ολυμπιακός με δίλεπτο ξέσπασμα επί του Ατρομήτου

Newsroom

Εκείνο που έμοιαζε δύσκολο στα προηγούμενα 60 λεπτά, δηλαδή να παραβιαστεί η εστία του εξαιρετικού αμυντικά Ατρομήτου και του εντυπωσιακού γκολκίπερ Μέγερι, έγινε εύκολο σε διάστημα δύο λεπτών για τον Ολυμπιακό, που με ένα διπλό χτύπημα στο 60' και στο 62', πέτυχε μια ιδιαίτερα σημαντική νίκη (2-0).

Οι «ερυθρόλευκοι» σκαρφάλωσαν ξανά στην κορυφή της βαθμολογίας προσπερνώντας τον ΠΑΟΚ , που είχε αναρριχηθεί στην πρώτη θέση μετά την επικράτηση επί του ΟΦΗ. Η ομάδα του Μαρτίνς που βρίσκεται και πάλι στο +2 από τον Δικέφαλο, δύο αγωνιστικές πριν από τη μεταξύ τους αναμέτρηση, παρέμεινε αήττητη έπειτα από δέκα αγωνιστικές στη Super League.

Τον δύσκολο γρίφο του γκολ, έλυσε ο Ντάνιελ Ποντένσε στο 60' με τρομερή ατομική ενέργεια και εξαιρετικό τελείωμα, ενώ το τελικό 2-0 διαμόρφωσε δύο λεπτά αργότερα ο Σουντανί, έπειτα από θαυμάσιο συνδυασμό των παικτών του Ολυμπιακού.

Μάλιστα, οι Πειραιώτες, μολονότι έμειναν με παίκτη λιγότερο από το 67' λόγω αποβολής (με δεύτερη κίτρινη κάρτα) του Αβραάμ Παπαδόπουλου, δεν απειλήθηκαν από την ομάδα του Περιστερίου, που ουσιαστικά άντεξε για μία ώρα...

Ολυμπιακός: Σα, Ελαμπντελαουί, Τσιμίκας, Αβρ. Παπαδόπουλος, Σεμέδο, Μπουχαλάκης, Γκιγιέρμε, Ποντένσε, Μασούρας (56' Λοβέρα), Σουντανί (81' Γκερέρο), Ελ Αραμπί (70' Μεριά).

Ατρόμητος: Μέγιερι, Κατράνης, Γούτας, Χαρίσης, Μανούσος (82' Ρόσα), Γκάλο, Γιακουμάκης, Γαρουφαλιάς, Νταβιώτης (70' Νάτσος), Ρισβάνης, Ταλόχα (76' Ενσικουλού).

SuperLeagueΟλυμπιακόςΑτρόμητος