Αθλητισμός|10.11.2019 22:55

Εκτός εαυτού ο Γκουαρδιόλα: Πήραν φωτιά τα social media με τις viral αντιδράσεις του

Newsroom

Εκτός ελέγχου βγήκε ο Πεπ Γκουαρδιόλα κατά τη διάρκεια του ντέρμπι της Λίβερπουλ με την Μάντσεστερ Σίτι που έληξε υπέρ των Κόκκινων με 3-1. Ο Καταλανός τεχνικός, αν ξέφυγε λίγο μετά το πρώτο πέναλτι για το οποίο διαμαρτυρήθηκε πριν το 1-0 για χέρι του Αλεξάντερ-Αρνολντ, έχασε το... μυαλό του όταν για παρόμοια φάση (ξανά σε χέρι του Αρνολντ μετά το 3-1 της Σίτι) και πάλι δεν δόθηκε πέναλτι από τον διαιτητή Μάικλ Ολιβερ.

Ο τεχνικός της Σίτι βγήκε από τα ρούχα του φωνάζοντας σε έξαλλη κατάσταση «twice, twice» (σ.σ. δεύτερη φορά), υψώνοντας ψηλά δύο δάχτυλα, ενώ άνοιξε διάλογο και με την εξέδρα. Μάλιστα η αντίδρασή του έγινε viral στα social media.

Κάτι ανάλογο συνέβη και με τα όσα έπραξε μετά το τέλος του αγώνα όταν πλησίασε τον διαιτητή του αγώνα και με φανερό τον τόνο ειρωνείας στη φωνή του, του είπε δύο φορές: «Σε ευχαριστώ τόσο πολύ»... Εξίσου viral έγινε και το συγκεκριμένο στιγμιότυπο.

T

Ο Γκουαρδιόλα σε έξαλλη κατάσταση μετά από πέναλτι που δεν δόθηκε στη Σίτι

Ο Γκουαρδιόλα όταν πλησίασε τον διαιτητή του αγώνα

πάντως μετά το τέλος του αγώνα, θέλοντας να αποφύγει και την τιμωρία από την αγγλική ομοσπονδία απέφυγε να πει το παραμικρό για τη διαιτησία αρκούμενος να δηλώσει για το πέναλτι: «Ρωτήστε τον διαιτητή», ενώ έδωσε τα συγχαρητήριά του και στη Λίβερπουλ...

Οι δηλώσεις του μετά το τέλος του ματς

T

Premier LeagueΠεπ ΓκουαρδιόλαΜάντσεστερ ΣίτιΛίβερπουλ