Αθλητισμός|11.11.2019 09:33

NBA: Το νέο ρεκόρ του Γιάννη Αντετοκούνμπο και η σπασμένη πινακίδα! (vids)

Newsroom

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο συνεχίζει τις εντυπωσιακές εμφανίσεις, οδηγεί τους Μιλγουόκι Μπακς από τη μία νίκη στην άλλη και καταρρίπτει διαρκώς ρεκόρ. 

Ο «Greek Freak» πέτυχε 35 πόντους και μάζεψε 16 ριμπάουντ στην εκτός έδρας νίκη επί των Οκλαχόμα Θάντερ με 121-119 και έπειτα από 41 χρόνια ισοφάρισε το ρεκόρ του Μαρκίς Τζόνσον με πέντε συνεχόμενα παιχνίδια στα οποία ξεπέρασε τους 30 πόντους!

Στο ημίχρονο του αγώνα, ο Γιάννης κλότσησε μία πινακίδα από τα νεύρα του, επειδή νωρίτερα είχε κάνει airball σε μία ελεύθερη βολή, μάλιστα έσκισε και τη φανέλα του! Όταν ρωτήθηκε σχετικά μετά το τέλος του αγώνα, απάντησε πως δεν έχει δικαιολογία, αλλά θα πληρώσει τη ζημιά ή θα ανταλλάξει την πινακίδα με μία των Μπακς στο επόμενο παιχνίδι των Θάντερ στο Μιλγουόκι!

«Θα προσπαθήσω να πληρώσω για την πινακίδα ή θα σας την ανταλλάξω με μία των Μπακς όταν έρθετε στο Μιλγουόκι. Αλλά δεν υπάρχει καμία δικαιολογία για την ενέργεια μου, ήμουν δυσαρεστημένος από την απόδοση μου στο πρώτο μέρος», σχολίασε. Δείτε το σχετικό video και τα hilights του Γιάννη από το παιχνίδι με τους Θάντερ:

T
 
T

ΝΒΑΓιάννης ΑντετοκούνμποΜιλγουόκι Μπακςμπάσκετ