Αθλητισμός|11.11.2019 11:00

Κρίση στη Γιουβέντους, έφυγε από το γήπεδο ο Ρονάλντο πριν τελειώσει ο αγώνας (vid)

Newsroom

Η δεύτερη συνεχόμενη αλλαγή του Κριστιάνο Ρονάλντο από τον Μαουρίτσιο Σάρι προκάλεσε την οργισμένη αντίδραση του Πορτογάλου σούπερ σταρ. Ο Ρονάλντο είχε αντικατασταθεί από τον Ντιμπάλα στο 82' στο 1-2 επί της Λοκομοτίβ Μόσχας. Το βράδυ της Κυριακής, ο Σάρι τον έστειλε στον πάγκο στο 55' στο ντέρμπι με τη Μίλαν και στη θέση του έριξε πάλι τον Ντιμπάλα, που πέτυχε το χρυσό γκολ της νίκης.

Ο CR7 πήγε προς τον πάγκο αγριεμένος, ψιθύρισε κάτι στον Σάρι και έφυγε κατευθείαν για τα αποδυτήρια αντί να πάει στον πάγκο, αλλά δεν έμεινε εκεί. Λίγα λεπτά πριν από το τέλος του αγώνα έφυγε από το γήπεδο, χωρίς να αποχαιρετήσει τους συμπαίκτες του και ήδη οδεύει προς την Πορτογαλία, καθώς ακολουθούν οι αγώνες των εθνικών ομάδων.

«Δεν έχω πρόβλημα με τον Κριστιάνο. Πρέπει να τον ευχαριστήσουμε που έπαιξε, παρά το γεγονός ότι είχε ενοχλήσεις. Επέλεξα να τον αντικαταστήσω, γιατί έβλεπα ότι είχε θέμα με το γόνατο. Εάν εκνευρίστηκε, είναι φυσιολογικό - ειδικά για έναν παίκτη που κάνει θυσίες για να παίξει. Όταν βγάζεις έναν παίκτη που δίνει τα πάντα, είναι φυσιολογικό να είναι θυμωμένος για πέντε λεπτά. Αυτό αρέσει σε ένα προπονητή, θα με ανησυχούσε το αντίθετο» προσπάθησε να τον καλύψει ο Ιταλός προπονητής της Γιουβέντους. Όταν όμως έμαθε πως έφυγε πριν τελειώσει ο αγώνας, τόνισε: «Αν είναι αλήθεια αυτό, τότε υπάρχει πρόβλημα που θα πρέπει να λύσει με τους συμπαίκτες του. 

Τα ιταλικά media αναφέρουν ότι η αντίδραση του οδηγεί σε κρίση τη Γιουβέντους, καθώς θα αργήσει να επιστρέψει, όπως και οι περισσότεροι διεθνείς, και η κατάσταση δεν θα εκτονωθεί πριν από τον αγώνα με την Αταλάντα. «Απαιτείται μία εξήγηση» επισημαίνει η Gazzetta dello Sport.

T

Serie AποδόσφαιροΓιουβέντουςΚριστιάνο Ρονάλντο