Αθλητισμός|11.11.2019 15:39

Άρης: Με μοναδικό τερματοφύλακα τον 19χρονο Τσιλιγγίρη κόντρα στην ΑΕΚ!

Newsroom

Ο 19χρονος Θρακιώτης γκολκίπερ Απόστολος Τσιλιγγίρης, που μπήκε στις καθυστερήσεις του αγώνα του Άρη με τον Αστέρα Τρίπολης μετά την αποβολή του Αυστριακού Έμαν και κράτησε τη νίκη της ομάδας του, θα υπερασπιστεί την εστία του Άρη στο δύσκολο παιχνίδι κόντρα στην ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ.

O Άρης, μετά την απόφαση να μην αποκτηθεί άλλος τερματοφύλακας στο φινάλε της μεταγραφικής περιόδου, αλλά και να προωθηθεί στο ρόστερ κάποιος εκπαιδευόμενος από την Κ19, έχει βρεθεί σε δυσχερή θέση, έπειτα από τον σοβαρό τραυματισμό του πρώτου γκολκίπερ Χουλιάν Κουέστα στην ωμοπλάτη στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ και την αποβολή του επίσης νεαρού αλλά διεθνούς με την Ελπίδων της Αυστρίας, Φαμπιάν Έμαν.

Αυτό σημαίνει ότι στο ντέρμπι με την ΑΕΚ δεν υπάρχει άλλη επιλογή από τον νεαρό Τσιλιγγίρη, αλλά δεν υπάρχει και τερματοφύλακας για τον πάγκο. Τη θέση αυτή θα καλύψει ο Ισπανός Κουέστα, μόνο όμως ψυχολογικά, καθώς δεν έχει αποθεραπευτεί από την επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε (αναμένεται να είναι έτοιμος στο τέλος του χρόνου).

O Τσιλιγγίρης άρχισε το ποδόσφαιρο από τις ακαδημίες του ΑΟ Ξάνθης, και ακολούθως πήγε στον ΠΑΟΚ Κομοτηνής και τον Ορφέα Ξάνθης. Από τη Γ’ Εθνική βρέθηκε στη συνέχεια στον Ηρόδοτο και στην Football League και εκεί τον εντόπισε ο Άρης.

ποδόσφαιροΑΕΚτερματοφύλακαςSuperLeagueΑρηςSuper League 1