Αθλητισμός|12.11.2019 16:37

ΠΑΟΚ και Stoiximan ανανέωσαν τη συνεργασία τους μέχρι το 2022 (vids)

Αντώνης Τσακαλέας

Στην αίθουσα Τύπου του σταδίου της Τούμπας, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ παρουσίασε την επέκταση της συμφωνίας της με την εταιρεία Stoiximan, η οποία παραμένει ως ο μεγάλος χορηγός του «δικεφάλου του Βορρά» μέχρι το 2022. Το «παρών» έδωσαν οι κ.κ. Γκαγκάτσης, Φερέιρα, Βιεϊρίνια από την πλευρά των «ασπρόμαυρων» και οι κ. Κωνσταντόπουλος από την πλευρά της Stoiximan.

Ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ κ. Γκαγκάτσης τόνισε: «ΠΑΟΚ και Stoiximan δημιούργησαν ενέργειες με μαζική ανταπόκριση και έχουν χτίσει δεσμούς μεγαλύτερους από μια εμπορική συμφωνία. Η στήριξη της Stoiximan στις δράσεις κοινωνικής και εταιρικής ευθύνης. Μιας και βρίσκονται εδώ οι εκπρόσωποι της εταιρείας, να ζητήσουμε ως ΠΑΟΚ συγγνώμη για όλους εκείνους που έχουν ποντάρει εδώ και 45 αγώνες πρωταθλήματος την ομάδα μας να χάσει, και θα ήθελα να προτείνω στον Stoiximan να... μη δίνει τη δυνατότητα στους παίκτες της να ποντάρουν στην ήττα της ομάδας, διότι ευελπιστούμε πως θα αργήσει αυτό να γίνει!».

O διευθυντής Marketing και Επικοινωνίας της Stoiximan κ. Κωνσταντόπουλος ανέφερε: «Θα ήθελα να σας μεταφέρω τη χαρά και την περηφάνια μας για την συνέχιση της συνεργασίας μας για τρία ακόμα χρόνια με μια από τις μεγαλύτερες ομάδες της Ελλάδος. Έχουμε άψογη συνεργασία με την ομάδα, τα στελέχη της, τους ποδοσφαιριστές. Χωρίς τη βοήθειά τους δεν θα μπορούσαμε να δημιουργήσουμε παραγωγές που βραβεύτηκαν και απέσπασαν κολακευτικά σχόλια από όλο το φίλαθλοι κοινό. Έχουμε κάνει μια σειρά κοινωνικών δράσεων, και όχι μόνο θα τις συνεχίσουμε, αλλά θα τις εμπλουτίσουμε. Η Stoiximan βραβεύτηκε ως ο κορυφαίος mobile operator στην Ευρώπη. Αυτά είναι τα "όσκαρ" του κλάδου μας, ο οποίος αναγνώρισε τη δουλειά που γίνεται. Αυτό το βραβείο δείχνει το πόσο αγαπάμε αυτό που κάνουμε, με την εταιρία να στοχεύει στη κορυφή».

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Αμπέλ Φερέιρα, σημείωσε: «Είναι ο πλέον κατάλληλος συνεργάτης για να πορευτεί ένα μεγάλο κλαμπ όπως ο ΠΑΟΚ. Όταν δυο κορυφαίες στο είδος τους εταιρείες συνεργάζονται, πάντα προκύπτει κάτι καλό».

Ο αρχηγός των νταμπλούχων Αντρέ Βιεϊρίνια επεσήμανε: «Είναι τιμή μας που έχουμε τη Stoiximan δίπλα μας. Είναι μια μεγάλη στήριξη. Η συνεργασία μας έχει έρθει σε χρονιές νικών, πρωταθλημάτων, τίτλων».

ποδόσφαιροΑντελίνο Αντρε ΒιεϊρίνιαΑμπέλ ΦερέιραΠΑΟΚ